• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

7 ονειρεμένα superbikes! Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

7 απόλυτα superbikes

Η κατηγορία των superbikes πάντα συγκέντρωνε το ενδιαφέρον ακόμα και των αναβατών που δεν ενδιαφέρονταν για την αγορά μίας τέτοιας μοτοσυκλέτας. Οι λόγοι απλοί: κορυφαίες επιδόσεις, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εμφάνιση που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!

 
Τα superbikes είναι μία κατηγορία μοτοσυκλετών οι οποίες ξεκίνησαν να κατασκευάζονται με κυρίαρχο στοιχείο… το γκάζι! Η έκρηξη αδρεναλίνης που σου ερχόταν από το άνοιγμα του γκαζιού ενός παλιού superbike ήταν ανεκτίμητη! Βέβαια αν το παράκανες η πιθανότητα να πάθεις κάτι αυξανόταν, καθώς δεν υπήρχαν ηλεκτρονικά συστήματα.

Αυτό τώρα πια έχει αλλάξει! Η κατηγορία έχει αναβαθμιστεί και αποτελεί το τεχνολογικό οπλοστάσιο πολλών εταιριών. Σήμερα τα superbikes έχουν ηλεκτρονικά βοηθήματα, εξελιγμένα φρένα και αναρτήσεις που κρατούν την μοτοσυκλέτα σταθερή. Φυσικά το γκάζι δεν λείπει και δεν πρόκειται να λείψει από την κατηγορία καθώς η ισχύ των μοτοσυκλετών αγγίζει και ξεπερνά τους 200 ίππους! Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που δίνουν τον απόλυτο έλεγχο στον αναβάτη, με αποτέλεσμα να μπορεί να κάνει γρήγορες βόλτες και η πρόσβαση στην πίστα να γίνεται ακόμα πιο εύκολη!

Στο σημερινό μας αφιέρωμα θα σας παρουσιάσουμε 7 απίστευτα superbikes, που για πολλούς αποτελούν όνειρο!
 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

AGVpro Airmig
AGVpro Airmig
Καλοκαιρινό διάτρητο jacket μοτοσικλέτας από την AGVpro. Ιδα...
Κράνος AGV K1 Edge
Κράνος AGV K1 Edge
Κράνος της AGV, το γνωστό Κ1 Edge, είναι διαθέσιμο σε 2 High...
KYMCO Like II 125
KYMCO Like II 125
Δεν γίνεται να μην κάνεις λογοπαίγνιο με το όνομα του Like τ...

περισσότερα »