Ο Claudio Domenicali, επικεφαλής της Ducati (αριστερά) παρέδωσε την Multistrada Centomile στον ιδιοκτήτη της, Dave Hayard.

H ειδική τιμονόπλακα με την Centomile σε πρώτο πλάνο.

Όλες οι γενιές της Ducati Multistrada

Ducati Multistrada: Έφτασε τις 100.000 μονάδες!

Εξαψήφιο αριθμό παραγωγής άγγιξε η Ducati Multistrada, με την παραγωγή και ειδική παράδοση μίας 1260 Pikes Peak. Δείτε περισσότερα.

Η Ducati Multistrada, ίσως και η πλέον επιτυχημένη μοτοσυκλέτα της Μπολωνέζικης εταιρείας, άγγιξε αισίως τις 100.000 μοτοσυκλέτες μετά από 16 χρόνια στην παραγωγή. Το 2003, η πρώτη Multistrada 1000DS ήταν γεγονός, ενώ το 2010, με την παρουσίαση της Multistrada 1200, το μοντέλο έγινε παγκόσμιο φαινόμενο και ο «εκπρόσωπος» της Ducati στην κατηγορία των mega on-off.

Σήμερα, με κατάλληλο δελτίο τύπου, η Ducati κοινοποιεί ότι η Multistrada έφτασε τον αριθμό παραγωγής των 100.000 κομματιών, με τον αριθμό αυτό να χαρακτηρίζει μία 1260 Pikes Peak που έφτασε στα χέρια του Γερμανού αναβάτη Dave Hayard.

Την μοτοσυκλέτα παρέδωσε στον Hayard, ο ίδιος ο Claudio Domenicali, επικεφαλής της Ducati. O Γερμανός αναβάτης είναι μάλιστα τυχερός να απολαμβάνει μια ειδική σήμανση στην μοτοσυκλέτα του: την λέξη «Centomila» χαραγμένη με Laser στην άνω τιμονόπλακα της μοτοσυκλέτας του, που σημαίνει «εκατό χιλιάδες».