Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024: Συζήτηση με τον νέο marketing manager της Yamaha (+Βίντεο)

Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024: Συζήτηση με τον νέο marketing manager της Yamaha (+Βίντεο)

- Προσφορά δώρων αξίας 700 ευρώ για τις Ténéré.
- Όλες οι εκδόσεις στη σειρά, με την προσθήκη των Explore και Extreme.
- Στο περίπτερο της Yamaha η ρετρό XSR 900GP.
- Ο επισκέπτης μπορεί να δει τις νέες MT-09 και MT-09 SP του 2024.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η έκθεση μοτοσυκλέτας επέστρεψε ανανεωμένη το 2024, με σχεδόν όλους τους κατασκευαστές να συμμετέχουν σε έναν μεγαλύτερο από τον περσινό χώρο, στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο.
Πέραν της ευκαιρίας να δούμε όλες τις νέες μοτοσυκλέτες από κοντά, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με τους ανθρώπους των εταιρειών, για μια πιο… πριβέ ξενάγηση αλλά και ανάλυση των πιο σημαντικών σημείων στα περίπτερά τους.
Για την Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και τη Yamaha, το μικρόφωνο παίρνει ο κος. Τάσος Κωνσταντινίδης, marketing manager, ο οποίος μας αναφέρει ποιες κατηγορίες θεωρούνται πιο σημαντικές στην ελληνική αγορά και μας εξηγεί τους στόχους της Yamaha για το επόμενο διάστημα.
Στο περίπτερο της Yamaha ο επισκέπτης της έκθεσης μπορεί να δει την πλούσια γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων όλων των εκδόσεων της 700 – με την προσθήκη των Extreme και Explore, καθώς και να ενημερωθεί για τη νέα προσφορά δώρων αξίας 700 ευρώ.
Παρόντα είναι και τα νέα MT-09 και MT-09 SP, ενώ σε κεντρικό βάθρο βρίσκεται η XSR 900 GP, η νέα ρετρό πρόταση της Yamaha που χρησιμοποιεί ως βάση την XSR 900.
Τέλος, στο περίπτερο βρίσκεται και το νέο scooter της Yamaha στην Α1 κατηγορία, το RAY ZR 125.
Το Moto Τρίτη βρίσκεται στην έκθεση κάθε μέρα, με δικό του περίπτερο στο οποίο μπορείτε να ψηφίσετε για το Best Moto 2024, με την κλήρωση να γίνεται την Κυριακή 2μ.μ. live από τον χώρο του περιπτέρου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »