Honda: CBR 750R έρχεται με φόρα να κυριαρχίσει

Honda: CBR 750R έρχεται με φόρα να κυριαρχίσει

Έχοντας έτοιμο τον κινητήρα των 750 κυβικών, η Honda μάλλον σκέφτεται να ξαναζωντανέψει την μεσσία κατηγορία των supersport, φέρνοντας στο παιχνίδι το CBR 750R.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Honda CBR 750R: θα φέρει το αναμενόμενο κέρδος;

Η Honda με τα CB750 και το Transalp να είναι ήδη στην αγορά με τον καινούριο κινητήρα των 750 κυβικών, ετοιμάζεται να επεκτείνει τη γκάμα των μοτοσυκλετών της, μπαίνοντας ξανα στην μεσσία κατηγορία των supersport πιθανότητα, χρησιμοποιώντας το CB σαν βάση για το CBR 750R. Ήδη οι φήμες και πρότυπα σχέδια έχουν κατακλήσει το διαδίκτυο. Το πλαίσιο υπάρχει, ο κινητήρας το ίδιο, μένει απλά ενα σχεδιστικό σύνολο που θα αρμόζει σε μια τόσο δυναμική μοτοτσυκλέτα.
 
Όμως σε μια δύσκολη εποχή όπως η σημερινή, με τις τάσεις των αναβατών να αλλάζουν συνεχώς, τις προδιαγραφές Euro5 να θέτουν περιορισμούς και την οικονομική δυνότητα του αγοραστικού κοινού, η Honda θα εξετάσει σχολαστικά το κατά πόσο επικερδής θα είναι η παραγωγή ενός τέτοιου μοντέλου. Θα μελετηθεί αρκετά το κατά πόσο θα «πιάσει» στην αγορά αυτό το είδος μοτοσυκλέτας, πριν να προβεί σε κάποια κίνηση, αν και ο καινούριος κινητήρας έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό.
 
Έχοντας λοιπόν τη βάση του «γυμνού» CB με τον κινητήρα των 95 ίππων, φτιάχτηκε ένα σύνολο με φέρινγκ, που θυμίζουν αρκετά το ανανεωμένο CBR 600 και έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλλώντας μεγάλο ενθουσιασμό οπότε αναμένουμε την πιθανή παραγωγή του και τη σύγκριση με τους ανταγωνιστές της κατηγορίας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »