Ιστορική πρώτη νίκη της KOVE στην πίστα της Jerez

Ιστορική πρώτη νίκη της KOVE στην πίστα της Jerez
4 Φωτογραφίες »

Πρώτη νική της Kοve στο WSBK-SSP300
Κατέκτησε δύο απο τις τρείς θέσεις του βάθρου
1η θέση ο Julio Garcia, 3η ο Marc Garcia
Ονόμασε το μοντέλο "Jerez" ως φόρο τιμής για την ιστορική νίκη

KOVE FACTORY RACING TEAM WSBK-SSP 300 Jerez 2024

Η Kove Racing Team έγραψε ιστορία στον τελευταίο γύρο του WSBK-SSP300 στη φημισμένη πίστα Jerez Circuit, εξασφαλίζοντας μια δύσκολη νίκη στον δεύτερο αγώνα. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα σηματοδοτεί την πρώτη νίκη της Kove στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σε αγώνα μοτοσικλέτας παραγωγής.

Στον πρώτο αγώνα, ο αναβάτης της Kove, Julio García, έχασε οριακά την πρωτιά, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, με την απίστευτα μικρή διαφορά των μόλις 0,003 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή.
Ήταν μια πρόγευση του θριάμβου που περίμενε την ομάδα για τον δεύτερο αγώνα, όπου ο Julio García πραγματοποίησε μια άψογη εμφάνιση, κατακτώντας την πρώτη θέση με διαφορά 0,028 δευτερολέπτων. Η νίκη του εξασφάλισε στην Kove Racing Team το πρώτο τρόπαιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος στους αγώνες μοτοσικλετών παραγωγής. Ταυτόχρονα, ο δεύτερος αναβάτης της Kove, Marc García, κατέκτησε την τρίτη θέση, ανεβαίνοντας και αυτός στο βάθρο, κάνοντας το τελικό 1-3 για την ομάδα της KOVE.

Για τον εορτασμό αυτής της ιστορικής νίκης, η Kove ονόμασε επίσημα το μοντέλο παραγωγής που είναι εξοπλισμένο με τον ίδιο κινητήρα, την 350RR, ως «Jerez». Το όνομα αυτό λειτουργεί ως φόρος τιμής στον θρίαμβο της ομάδας στην πίστα της Jerez, τιμώντας την επιμονή και την ομαδική εργασία που οδήγησαν σε αυτό το σημαντικό επίτευγμα.