Νέο 125άρι Scooter από την QJMOTOR, το SC16
Νέο 125άρι Scooter από την QJMOTOR, το SC16
  • Νέο 125άρι Scooter από την QJMOTOR, το SC16
  • Νέο 125άρι Scooter από την QJMOTOR, το SC16

Νέο 125άρι Scooter από την QJMOTOR, το SC16

Λανσάρισμα στην Ιταλία και αναμονή εισόδου σε όλη την Ευρώπη.
- 125cc, αποδίδει 14,7 ίππους, με ροπή 12 Nm και δικάναλο ABS
- Προβολείς LED, οθόνη LCD, θύρα USB, τροχοί 16 ιντσών, χωρητικότητα 7,8 λίτρα και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο
- Δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά

QJMOTOR: SRT 550s Πολυτελές On - Off στην Α2

QJMOTOR: SRT 700 S Κορυφαίος εξοπλισμός άνεσης

Λανσάρισμα στην Ιταλία και αναμονή εισόδου σε όλη την Ευρώπη

Η QJMOTOR κάνει την είσοδο της στη δημοφιλή κατηγορία των σκούτερ ενισχύοντας την γκάμα της με το SQ 16. Το νέο σκούτερ της QJMOTOR θα λανσαριστεί αρχικά στη γειτονική Ιταλία διεκδικώντας το δικό του μερίδιο της μεγάλης αγοράς των σκούτερ. Όλα δείχνουν ότι η QJMOTOR ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη είσοδο στην ευρωπαϊκή αγορά, μετά και την κυκλοφορία των μοντέλων ATR 125 και Fort, πιέζοντας τον ανταγωνισμό με τη σχέση ποιότητας- τιμής που προσφέρει.

125cc, αποδίδει 14,7 ίππους, με ροπή 12 Nm και δικάναλο ABS

To SQ 16 είναι εξοπλισμένο με έναν υγρόψυκτο τετραβάλβιδο κινητήρα 125cc με ισχύ 10.8 Kw (14.7 ίππους) στις 8.750 σ.α.λ. και ροπή 12 Nm στις 8.250 σ.α.λ. Έχει ένα αυτόματο κιβώτιο CVT και οι αναρτήσεις του προσφέρουν άνετη οδήγηση για την αστική άσφαλτο. Η μπροστινή τηλεσκοπική ανάρτηση διαμέτρου 33mm με διαδρομή 93mm συνδυάζεται με δικάναλο ABS σε δίσκο 240mm ενώ πίσω τα δύο ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με ελατήριο πίεσης συνδυάζονται με το σύστημα πέδησης της QJ με δίσκο 240mm.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Προβολείς LED, οθόνη LCD, θύρα USB, τροχοί 16 ιντσών, χωρητικότητα 7,8 λίτρα και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο

Το σύστημα φωτισμού είναι LED και το μπροστινό μέρος είναι διακοσμημένο με ένα μοναδικό σχέδιο με δύο λωρίδες φωτός DRL τα οποία σε συνδυασμό με το καινοτόμο φανάρι χαρακτηρίζουν την μπροστινή όψη του SQ16. Πίσω, τα φώτα επίσης διαθέτουν ένα ιδιαίτερο στυλ. Στην οθόνη LCD εμφανίζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες κατά την οδήγηση. Διαθέτει επίσης ένδειξη ABS και θύρα USB για φόρτιση smartphone. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών και το επίπεδο πατάκι ποδιών του προσδίδει λειτουργικότητα και άνεση. Η δεξαμενή καυσίμου είναι χωρητικότητας 7,8 λίτρων, μία από τις μεγαλύτερες της κατηγορίας. Η QJMOTOR ολοκληρώνει το SQ 16  με ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 33 λίτρων που εγγυάται την εξαιρετική χωρητικότητα. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε και αν θα το δούμε στην ελληνική αγορά και σε ποια τιμή.