Αυτή είναι η Husky του θρύλου της μεγάλης οθόνης.

Το εξώφυλλο με τον Steve McQueen, του Sports Illustrated

Πωλείται η Husqvarna του Steve McQueen

To μοντέλο του 1970 που πρωταγωνίστησε μαζί με τον McQueen σε ταινία βγαίνει στο σφυρί! Πόσο θα πιάσει;

Είστε φίλος του Steve McQueen, του ηθοποιού και λάτρη των μηχανοκίνητων σπορ που άφησε εποχή; Τότε η συγκεκριμένη είδηση θα σας αρέσει ιδιαίτερα. Η Husqvarna Cross των 400 κυβικών του ηθοποιού, θα τεθεί σε δημοπρασία από τον οίκο Bonhams, στις 6 Οκτωβρίου.

Το μοντέλο είναι μια δίχρονη motocross μοτοσυκλέτα, στα 400 κυβικά, με αυθεντική εμφάνιση και χρώματα στο κίτρινο, το κόκκινο και το γκρίζο. Η συγκεκριμένη μοτό έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του 1971 «On Any Sunday» και έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated, στις 23 Αυγούστου του 1971.

Μαζί με την μοτοσυκλέτα, ο τυχερός αγοραστής θα αποκτήσει και μια ευρεία σειρά αυθεντικών εγγράφων που στην συνοδεύουν, μεταξύ των οποίων είναι και ο τίτλος ιδιοκτησίας της από την Solar Productions, την εταιρεία παραγωγών του Steve McQueen.

Επιπλέον, θα δοθεί μαζί με το μοντέλο, η αίτηση συμμετοχής του McQueen στον αγώνα Saddleback 500 Senior του 1970 αλλά και ένα τυχερό νόμισμα, το οποίο ο McQueen φέρεται να τοποθέτησε σε μια πλαστική θήκη ανάμεσα στον κινητήρα και το πλαίσιο. Το νόμισμα είναι του ενός cent και έχει ημερομηνία 1960: Πιστεύεται ότι ήταν «γούρι» που χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο McQueen.

Πόσα χρήματα λοιπόν αναμένεται το μοντέλο να πιάσει; Πολύ πιθανόν να πιάσει εξαψήφιο ποσόν! Σκεφτείτε ότι το 2009, μια άλλη μοτοσυκλέτα του ηθοποιού, ξεπέρασε στην ίδια δημοπρασία, τις 50.000 λίρες!