net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Street Triple R στο δρόμο είναι ότι μπορεί να αντιμετωπίσει γρήγορη οδήγηση και στροφιλίκι, με στιβαρή αίσθηση και λειτουργία χειρουργικού εργαλείου...

...χωρίς όμως να σας αρνηθεί τα "τσαλιμάκια", αν του τα ζητήσετε!

Το ΜΤ-09 δεν έχει γίνει άδικα γνωστό ως...σουζομηχάνημα. Η ευκολία με την οποία σηκώνεται είναι παροιμιώδης...

...ενώ γενικότερα ο χαρακτήρας του ευνοεί την επιθετική, παιχνιδιάρικη οδήγηση!

Οδηγώντας

Αν και ο χαρακτήρας της άκρατης διασκέδασης είναι παρών και στα δύο μοντέλα, οι διαφορές που παρουσιάζουν είναι αρκετές και ένας αναβάτης που ξέρει τι ζητάει θα επιλέξει σχετικά εύκολα! Αν μπορούσαμε να εξάγουμε κάποιον νικητή από αυτή την σύγκριση, αυτός θα ήταν –οριακά- το Triumph Street Triple.

Αυτό είναι αποτέλεσμα του κορυφαίου στησίματος της Βρετανικής μοτοσυκλέτας, που την κάνει ικανή να αντεπεξέλθει σε κάθε «δοκιμασία» που θα την υποβάλλει ο αναβάτης. Η Street Triple R διαπρέπει στην γρήγορη οδήγηση, όπου στέκεται με αξιώσεις ακόμη και απέναντι σε εξειδικευμένες προτάσεις, χάρη στα top περιφερειακά του, ενώ και σε άλλες χρήσεις δεν θα αρνηθεί να κάνει...κολπάκια όπως σούζες ή burnouts, αν το ζητήσει ο αναβάτης!

Στα αντίποδα, το Yamaha MT-09 προτάσσει τον εκρηκτικό κινητήρα του ως κύριο στοιχείο της συμπεριφοράς του. Το αποτέλεσμα είναι ότι θα σας παρασύρει σε παιχνιδιάρικη οδήγηση, που θα περιλαμβάνει...πολλή σούζα και μπόλικα, χορταστικά παντιλίκια. Ωστόσο, οι σχετικά ενδοτικές αναρτήσεις κάνουν μια κάποια διαφορά σε σχέση με την «χειρουργική» συμπεριφορά αυτών του Street Triple R, δίνοντας τελικά τα σκήπτρα στο τελευταίο. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι η ΜΤ-09 δεν είναι ικανή στη γρήγορη οδήγηση-κάθε άλλο! 
 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ