net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η τρικύλινδρη μονάδα του ΜΤ-09 είναι πραγματικά εκρηκτική. Πλούσια ροπή από χαμηλά, άμεση απόκριση και τρόπος λειτουργίας που θα σας παρασύρει σε ατασθαλίες!

Αν και πιο αδύναμο σε απόλυτα νούμερα, το μοτέρ του Street Triple R θα κερδίσει τον αναβάτη με την ομαλότητα, τον ήχο αλλά και την δύναμη που έχει στις ψηλές στροφές.

Κινητήρες

Δύο διαφορετικές μηχανικές «καρδιές» χαρακτηρίζουν τα δύο μοντέλα, οι οποίες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τον γεμάτο, γραμμικό τρόπο λειτουργίας ενός κινητήρα τριών κυλίνδρων. Από εκεί και πέρα, σαφής νικητής σε αυτή τη σύγκριση, είναι το Yamaha MT-09. Ο μεγαλύτερος κυβισμός του μοτέρ δίνει πλεονέκτημα «μόλις» 9 περισσότερων ίππων σε σχέση με το Street Triple R, αλλά σημαντικά υψηλότερη ροπή που αποδίδεται χαμηλότερα στο στροφόμετρο. Αποτέλεσμα, ο κινητήρας του MT-09 να είναι πραγματικά εκρηκτικός σε επιδόσεις, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση στον αναβάτη.

Η μονάδα του Street Triple R, από την άλλη, αν και υστερεί σε ισχύ, παρουσιάζεται πιο ομαλή στην απόδοση αυτής. Μάλιστα, εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανή στις ψηλότερες περιοχές του στροφομέτρου, όπου και επικρατεί έναντι του κινητήρα της Yamaha, ενώ ο χαρακτηριστικός του ήχος θα συναρπάσει τον τυχερό μοτοσυκλετιστή στη σέλα της Street Triple R! 
 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ