net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δύο μοτοσυκλέτες με τρικύλινδρους κινητήρες και στόχο τους την άκρατη οδηγική απόλαυση!

Μονομαχία σε 3 κυλίνδρους!

Τρεις κύλινδροι, δύο μοτοσυκλέτες, ένας σκοπός: Η οδηγική διασκέδαση άνευ ορ(ί)ων. Φέρνουμε πρόσωπο δύο τρικύλινδρες naked μοτοσυκλέτες: Την Yamaha MT-09 και την Triumph Street Triple R!

 
Τρικύλινδρος κινητήρας. Μία μονάδα ισχύος που στέκεται ανάμεσα στους δικύλινδρους και τους τετρακύλινδρους, καταφέρνοντας να συνδυάσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά και από τους δύο: Την μεγάλη ισχύ και ευστροφία του τετρακύλινδρου, αλλά και την πλούσια ροπή ενός δικύλινδρου! Και όλα αυτά τα κάνει παράγοντας ένα χαρακτηριστικό ήχο και ανταμείβοντας τον αναβάτη με τον δικό του, ξεχωριστό χαρακτήρα.

Όντας μια εταιρεία με μακρά παράδοση στη χρήση τρικύλινδρων κινητήρων, η Triumph έχει ουσιαστικά εξοπλίσει όλη της την μοντέρνα γκάμα με αυτούς και ένα από τα κορυφαία της μοντέλα είναι το Street Triple R. Πρόκειται για μια γυμνή μοτοσυκλέτα με προδιαγραφές κορυφής, που υπόσχεται πολλά και κάνει...περισσότερα! Ωστόσο, τα δύο τελευταία έτη, μια πανίσχυρη παρουσία έχει κάνει την εμφάνισή της, από Ιαπωνίας: Το Yamaha MT-09, το οποίο φέρει και αυτό τρικύλινδρο μοτέρ και χαρακτήρα που έχει ξεσηκώσει αναβάτες από όλο τον κόσμο!

Εμείς συγκρίνουμε τις δύο μοτοσυκλέτες και σας μεταφέρουμε τα συμπεράσματά μας! Ποιο είναι το μοντέλο που τελικά επικρατεί;
 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ