net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Dinli Thunder 300 θα σκαρφαλώσει σε αρκετά κάθετες ανηφόρες, θα διασχίσει λάσπες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ανάλογα με τον προορισμό τους, κατατάσσονται χονδρικά σε 3 κατηγορίες. Sport, γενικής χρήσης, και μικρά τετράτροχα κατάλληλα για εισαγωγή στο χώρο.

Αφιέρωμα: Χώμα (ATV)

Οχήματα παντός Εδάφους. Πρόκειται πιθανώς για τα απόλυτα οχήματα διασκέδασης που συνδυάζουν απολαυστικά την οδήγηση μοτοσικλέτας με στοιχεία οδήγησης ενός τζιπ.

 
Σημειώστε πως, όλα τα ATV που βγάζουν πινακίδα κυκλοφορίας για το δρόμο, οδηγούνται με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Οι κατηγορίες των ATV
Ανάλογα με τον προορισμό τους, κατατάσσονται χονδρικά σε 3 κατηγορίες. Sport, γενικής χρήσης, και μικρά τετράτροχα κατάλληλα για εισαγωγή στο χώρο.

Sport
Η κατηγορία Sport αποτελείται από Quad που έχουν φτιαχτεί με σκοπό τη συμμετοχή σε αγώνες αλλά και τη διασκέδαση του αναβάτη. Σε αυτή συναντούμε οχήματα που έχουν μεγάλη ιπποδύναμη, με κινητήρα που συνήθως προέρχεται από αγωνιστική μοτοσικλέτα ΜΧ. Ποιοτικές αναρτήσεις συμπληρώνουν το πακέτο, ενώ η κίνηση δίνεται με αλυσίδα στους 2 πίσω τροχούς. Υπάρχει συμπλέκτης στο χέρι, όπως σε μια μοτοσικλέτα και 5 ή έξι ταχύτητες.

Utility ATV
Η κατηγορία γενικής χρήσης (Utility) απαρτίζεται από ATV που προορίζονται για γεωργικές και αγροτικές εργασίες, αλλά και για κυνήγι. Τα Utility ATV μπορεί να έχουν αυτόματο κιβώτιο ή να διαθέτουν ταχύτητες. Εδώ μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε κίνηση 2x4 και 4x4, κοντό και μακρύ κιβώτιο, ενώ πολλά διαθέτουν και επιλογή για μπλοκέ μπροστινό διαφορικό.

Entry Level
Τα μικρά τετράτροχα (entry level) έχουν διαστάσεις μινιατούρας και είναι κατάλληλα για μια πρώτη επαφή με το χώρο, για παιδιά αλλά και για μεγάλους. Με κυβικά που ποικίλουν από 50 έως και 300+ και αυτόματο κιβώτιο, η δύναμη τους δεν τρομάζει, αλλά είναι αρκετή για παιχνίδι, ενώ η ικανότητα κίνησης σε δύσβατα εδάφη παραμένει ικανοποιητική.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ