net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki Kaze Φιλικότητα και γραμμική απόδοση προσφέρουν και τα φρένα του Kawasaki. Κανένα παράπονο για χρήση στο αστικό περιβάλλον.

Honda Wave Γραμμική απόδοση για τα φρένα του Wave που ακινητοποιούν γρήγορα και με ασφάλεια το παπί της Honda.

KYMCO Jetix Μεγάλος εμπρός δίσκος με διπίστονη δαγκάνα αλλά και δίσκος πίσω. Τα φρένα του Jetix προσφέρουν δύναμη, αίσθηση και πολύ μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης.

Αναρτήσεις-Φρένα

Honda και Kawasaki υιοθετούν κλασικές λύσεις για την κατηγορία με τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλά αμορτισέρ, με του Kaze ωστόσο να προέρχονται από τη Showa και να αποτελούν μια πιο ποιοτική επιλογή. Τηλεσκοπικό πιρούνι φέρει φυσικά και το Jetix, όπως είπαμε όμως νωρίτερα πίσω θυμίζει μοτοσικλέτα με το μοναδικό αμορτισέρ του να είναι κεντρικά τοποθετημένο. 
Την διαφορά το Jetix την κάνει και στα φρένα με εμπρός δίσκο μεγαλύτερης διαμέτρου από τα άλλα δύο, ενώ δίσκο και μάλιστα με δαγκάνα δύο εμβόλων βλέπουμε και πίσω, τη στιγμή που Kaze και Wave φέρουν κλασικό ταμπούρο. Το αποτέλεσμα στο φρενάρισμα είναι και στις τρεις περιπτώσεις ικανοποιητικό με το Jetix ωστόσο να έχει το προβάδισμα σε συνολική απόδοση αλλά και διάρκεια.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ