net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha XMAX 300

Piaggio X10

ΒMW C650 GT

Suzuki Burgman

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής

Σχεδιαστικά το Burgman είναι το πιο σοβαρό της παρέας. Το πίσω μέρος είναι πιο δυναμικό, ενώ μπροστά ξεχωρίζουν τα μικρά LED φώτα ημέρας. Ποιοτικά δεν υπάρχουν παράπονα, καθώς  η συναρμολόγησή του αλλά και η συναρμογή των πλαστικών βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, όπως και η ποιότητα της βαφής. Το Χ10 παρουσιάζει μια πιο εκλεπτυσμένη μορφή, λες και ο σχεδιαστής του έχει φορέσει κοστούμι και γραβάτα. Το εμπρός μέρος θυμίζει SRV 850, ενώ το πίσω θυμίζει λίγο πορτμπαγκάζ πολυτελούς σεντάν.

Στο τομέα της ποιότητας είναι προσεγμένο σε κάθε σημείο του, δεν τρίζει ούτε στις μεγάλες και κοφτές ανωμαλίες του οδοστρώματος. Το C650 GT διαθέτει γραμμές στην μάσκα και τον προβολέα, που θυμίζουν αρκετά τις αμιγώς touring μοτοσικλέτες της BMW και η έκταση της επιφάνειας των πλαστικών προϊδεάζει για την κάλυψη που μπορεί να προσφέρει. Η ποιότητα βρίσκεται σε πολύ υψηλά standard και αυτό ισχύει τόσο για τα υλικά, που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του scooter, όσο και για την συναρμογή τους. 

Το Χ-ΜΑΧ είναι το πιο φρέσκο από τα τέσσερα. Τσαμπουκαλεμένο μούτρο που εκπέμπει δυναμισμό και σεβασμό και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, ενώ ο χαρακτηριστικός μπούμερανγκ σχεδιασμός δένει αρμονικά με το σύνολο. Ποιοτικά υλικά σε τιμόνι και διακόπτες, όμορφος διάκοσμος στο εσωτερικό του cockpit και προσεγμένο φινίρισμα, αποπνέουν αέρα πολυτέλειας θέτοντας υψηλά στάνταρ στην κατηγορία του. 
 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ