net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

4 Scooter ικανά για μετακόμιση

4 Scooter ικανά για μετακόμιση

4 Scooter ικανά για μετακόμιση

4 Scooter ικανά για μετακόμιση

Οδηγώντας

Το Burgman σου επιβάλλει να χαλαρώσεις και να το αφήσεις να... σε πάει από σημείο σε σημείο, όπως ένας σοφέρ. Σε νορμάλ συνθήκες κινείσαι γρήγορα και άνετα. Βγαίνοντας από το κέντρο το Burgman ξεδιπλώνει όλες τις αρετές του. Με ταχύτητες κοντά στα 150 χλμ./ώρα ο αναβάτης δεν νιώθει ίχνος κούρασης ακόμη και αν ταξιδεύει όλη μέρα. Το Burgman θα κινηθεί σβέλτα και αεράτα και στον επαρχιακό κρύβοντας πολύ καλά τον όγκο και το βάρος του. Το Χ10 θυμίζει αμυδρά λιμουζίνα, στην άνεση αλλά και την συνολική ποιότητα λειτουργίας κρατώντας τον αναβάτη του φρέσκο και ξεκούραστο. Με το X10 θα καλύψετε μικρές η μεγάλες αποστάσεις με χαρακτηριστική άνεση, 140-150 χλμ./ώρα στο κοντέρ και πολύ καλή προστασία από τον αέρα. 

Στο επαρχιακό δίκτυο, το Χ10 εξακολουθεί να ικανοποιεί με τη συμπεριφορά του, αντιδρά πάντα προοδευτικά, διατηρεί τη συνοχή του υπό πίεση και θα κρατήσει ένα σβέλτο ρυθμό χωρίς να κάνει θυσίες στην προσφερόμενη άνεση. Στιβαρότατο πλαίσιο που δεν κουνάει και δεν λυγάει, φρενούκλες που σταματάνε ακαριαία όλη αυτή την μάζα και αναρτήσεις που διαβάζουν με συνέπεια τον δρόμο και δεν επιτρέπουν πλεύσεις επ`ουδενί. Το GT προσφέρει βασιλική άνεση. Είναι πιο εύκολο στον χειρισμό του από πολλές μοτοσικλέτες μεσαίου κυβισμού ή άλλα maxi scooter και μόνο ο όγκος του θα σταθεί εμπόδιο στα πολύ δύσκολα. 

Εκεί που πραγματικά διαπρέπει, είναι στις περιαστικές διαδρομές και στο ταξίδι. Ταξιδεύει με χαρακτηριστική άνεση, ευκολία και ηρεμία πνεύματος, στα 170 χλμ/ώρα, έχοντας αποθέματα ισχύος για παραπάνω. Στο ΧΜΑΧ, η θέση οδήγησης σε τοποθετεί σε όρθια στάση και σε κρατάει ξεκούραστο για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς να πιαστείς σε χέρια και μέση. Extra credits δίνω στην ευρύχωρη και άνετη σέλα. Το πάτωμα είναι μεγάλο και αφήνει αρκετό χώρο για τα πόδια του αναβάτη. Στο αστικό κομφούζιο, αποδείχτηκε ευέλικτο με σωστό ζύγισμα και ευκολία στις αλλαγές κατευθύνσεων. Ο κινητήρας απλώνει τη δύναμη του απολύτως γραμμικά, παραμένοντας ελαστικός, με άμεσο τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές. Σε ενδεχόμενη απόδραση από το κλεινόν άστυ, ή σε ορεινή διαδρομή με στροφές και το Χ-ΜΑΧ θα ανταποκριθεί άψογα. 

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ