net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

ΒMW C650 GT 60 λίτρα

Yamaha XMAX 300 45 λίτρα

Piaggio X10 52 λίτρα

Suzuki Burgman 56 λίτρα

Aνεση – Εργονομία

Τη μερίδα του λέοντος στην κατηγορία της άνεσης και  των αποθηκευτικών χώρων, έχουν τα Burgman και C650 GT. To scooter της Suzuki μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη κλειστού τύπου κάτω από τη σέλα, ενώ περισσεύει χώρος και για μικροπράγματα. Χώρος υπάρχει στην περιοχή της ποδιάς όπου φιλοξενούνται συνολικά τρία ντουλαπάκια: ένα μεγάλο κεντρικό που κλειδώνει, συνολικής χωρητικότητας 5,2 λίτρων (φέρει και παροχή ρεύματος) και δύο μικρότερα δεξιά και αριστερά 1,3 λίτρων έκαστο. Οι χώροι για τους επιβαίνοντες πραγματικά “τερματίζουν” στο Burgman. Η σέλα με το ρυθμιζόμενο μαξιλαράκι είναι τεράστια και σε υποδέχεται με βασιλικές ανέσεις. Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη σε ύψος ζελατίνα, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες και τα θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα (όλα στάνταρ) σε κάνουν να αφεθείς στην περιποίηση του ιαπωνικού scooter. 

Το C650 GT διαθέτει τεράστια και πολυθρονάτη σέλα, χώρος άπλετος, χαλαρές γωνίες σε πόδια και χέρια. Το GT διαθέτει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Η σπηλιά κάτω από την σέλα χωράει άνετα δυο full face κράνη ενώ χώρος υπάρχει και στα δύο μεγάλης χωρητικότητας ντουλαπάκια της ποδιάς. Από εξοπλισμό διαθέτει θερμαινόμενα grip και ξεχωριστά θερμαινόμενες σέλες οδηγού και συνοδηγού! Το Χ10 ακολουθεί από κοντά, αφού ο αναβάτης θα καταφέρει να βολέψει κάτω από τη σέλα δύο full face κράνη και, με μια μικρή παραμόρφωση στη σέλα, και ένα jet! Στην ποδιά θα βρείτε ένα κεντρικό ντουλάπι κάτω από το τιμόνι, που κλειδώνει, αλλά και δύο μικρότερα δεξιά και αριστερά του πίνακα οργάνων. Εξίσου μεγάλοι είναι και οι χώροι για τους επιβαίνοντες. Ο αναβάτης, μπορεί να απλώσει τα πόδια του και μπροστά στην ποδιά, ενώ το ίδιο ευρύχωρα θα νιώσει και ο συνεπιβάτης. Η φαρδιά σέλα με το καλής ποιότητας αφρώδες, φέρει και μαξιλαράκι που στηρίζει σωστά τη μέση και βρίσκεται κοντά στο έδαφος διευκολύνοντας έτσι τους βραχύσωμους αναβάτες! Το Χ-ΜΑΧ δεν υπολείπεται των υπολοίπων. Η άνεση που προσφέρει η σέλα είναι υπεράνω κριτικής. Διαθέτει πλούσιο αφρώδες υλικό και στο πίσω σημείο, το σκαλοπάτι που ξεχωρίζει το τμήμα του συνεπιβάτη, στηρίζει τη μέση. 

Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία και μπορεί να φιλοξενήσει δύο full face κράνη, καθώς και ένα φορητό υπολογιστή! Ο αναβάτης έχει και δύο ντουλαπάκια στη διάθεση του που βρίσκονται στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς. Η ζελατίνα ρυθμίζεται καθ` ύψος σε εύρος 50 χιλιοστών. Ένα ακόμα premium χαρακτηριστικό που διαθέτει το νέο Χ-ΜΑΧ 300, είναι το σύστημα Smart key.  

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ