net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολύ καλά τα φρένα και άριστο το ABS, κανένα πρόβλημα στον τομέα της πέδησης.

Πλαίσιο - αναρτήσεις - φρένα: Ουσιαστικές λύσεις, πολυβόλο το ABS!

Νέας σχεδίασης το πλαίσιο του Medley και κατασκευασμένο από ατσάλινους σωλήνες κυκλικής διατομής. Οι μηχανικοί της Piaggio είχαν ως στόχο την κατά το δυνατόν συγκέντρωση των μαζών χαμηλά και κοντά στο κέντρο βάρους, την ευελιξία αλλά και την απαιτούμενη στιβαρότητα, στόχοι που όπως θα διαπιστώσετε και στο κομμάτι των οδηγικών εντυπώσεων, επιτεύχθηκαν. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 33 χλστ.  και διαδρομής 88 χλστ. μπροστά και διπλά αμορτισέρ διαδρομής 76 χλστ. πίσω, με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης ελατηρίου. 

Την πέδηση αναλαμβάνουν μονός δίσκος διαμέτρου 260 χλστ, μπροστά με διπίστονη δαγκάνα και μονός δίσκος πίσω, διαμέτρου 240 χλστ, με επίσης διπίστονη δαγκάνα. Μένοντας στα φρένα, αυτά ελέγχονται από δικάναλη μονάδα ABS της Bosch, έκδοσης 10.0, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό σε ότι αφορά στην ταχύτητα εμπλοκής και απεμπλοκής του συστήματος. 

 
  • Γιάννης

    To άρθρο αναφέρεται στο μοντέλο του 2020 ή στο προηγούμενο?

     
    • Mototriti

      Απάντηση: To συγκεκριμένο άρθρο αφορά το μπροηγούμενο μοντέλο. Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο οδηγικό του μοντέλου του 2020 εδώ: https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Piaggio-Medley-125-150-2020-Odhgoyme-sthn-Italia_128155.asp

        4
  • jnb5877

    Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε κι επιμελώς το αποκρύπτετε ή έχετε άγνοια του θέματος αλλά η Piaggio για το συγκεκριμένο της μοντέλο έστειλε επιστολές ανάκλησης που με λίγα λόγια λέει να το φέρετε σιγά σιγά μέχρι το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο service της εταιρείας γιατί υπάρχει πρόβλημα στο πλαίσιο και χρειάζεται ενισχύσεις γιατί μπορεί να σπάσει.Στον αντίποδα ως δώρο δίνει έναν χρόνο ακόμα εγγύηση κι έτσι γίνεται τριετής.Το αγόρασα το 2016 και το πούλησα το 2017 κιέψαχνα να βρω τον αγοραστή να τον ειδοποιήσω για να μην σκοτωθεί.Να τα λέμε κι αυτά αγαπητό Mototriti για να ενημερώνονται οι υποψήφιοι αγοραστές.

      158

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ