net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KYMCO People GTi 300 - Piaggio Beverly S 300 - SYM Citycom S 300i

Πώς να διαφοροποιηθείς σε μια κατηγορία όπου όλα τα μοντέλα οφείλουν να πληρούν κάποια βασικά χαρακτηριστικά; Είναι απλό! Προσδίδεις “χρώμα” και “χαρακτήρα” που οι άλλοι δεν έχουν, μπαίνεις στην παλαίστρα και... αρχίζεις το ξύλο! Τον νικητή θα τον αναδείξει το φιλοθεάμον κοινό!

 
Πιο “μαζεμένα” σε διαστάσεις από τα GT, πιο ισχυρά από τα μικρομεσαία και πιο “μανιτζέβελα” από τα mega scooters, τα 300άρια που παρουσιάζουμε, φαίνεται να προσεγγίζουν περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία στην ευρύτερη οικογένεια των αυτόματων δίτροχων, την πολυπόθητη χρυσή τομή. Πράγματι, αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για ειδικά χαρακτηριστικά ή δεν επιθυμεί το μέγιστο της απόδοσης σε συγκεκριμένες χρήσεις, μπορεί να είναι σίγουρος ότι με καθένα από αυτά τα scooter θα κάνει τα πάντα, με τρόπο που υπερβαίνει τον μέσο όρο. Ωστόσο, αν και ο σκοπός και η αποστολή τους είναι κοινή, δεν παύουν να αποτελούν τρία διαφορετικά δίτροχα από τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές, οπότε οι προσεγγίσεις και το αποτέλεσμα δεν μπορούν να είναι ακριβώς τα ίδια. Αυτό λοιπόν θα ανακαλύψουμε στο συγκεκριμένο θέμα, που διαφέρουν και πως αυτές οι διαφορές τους διαμορφώνουν ξεχωριστούς χαρακτήρες. 



 

 
  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ

    Γιατί δεν το βάλατε στην σύγκριση ?? Honda - SH 300 2017 Περιμένω απάντηση ευχαριστώ !

      1
    • Mototriti

      Απάντηση: Η θεματολογία του περιοδικού βασίζεται σε κάποιους παράγοντες. Τα μοντέλα του συγκριτικού κοστίζουν κάτω από 4.500 ευρώ. Το Honda-SH 300 είναι αρκετά πιο ακριβό για να συγκριθεί μαζί τους.

        5
  • Νίκος Καλαμακιώτης

    Θα ήθελα να δω ένα συγκριτικό και με το νέο σκούτερ της HONDA, X που δοκιμάζεται και εκτός δρόμου! Ευχαριστώ για την φιλοξενία!

     

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ