Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία
  • Ανεση – Εργονομία

Ανεση – Εργονομία

Εκ πρώτης όψεως το 800 X Pro φαίνεται «πολεμικό» ως προς τις ανέσεις του, κάτι που σε προετοιμάζει για κάποιες πιο… δύσκολες διαδρομές. Η πραγματικότητα όμως σε διαψεύδει ευχάριστα, καθώς η σέλα έχει ικανοποιητική ποσότητα αφρώδους υλικού και – το πιο βασικό – οι εργονομικές γωνίες που δημιουργεί σε συνδυασμό με τα μαρσπιέ και το τιμόνι (η θέση της μπάρας μπορεί να ρυθμιστεί) σε ετοιμάζουν για άφθονες απροβλημάτιστες ώρες οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η ζελατίνα δεν είναι η μεγαλύτερη της κατηγορίας  και θα καλύψει κυρίως τον κορμό του αναβάτη, ενώ πίσω της βρίσκεται η «όρθια» έγχρωμη TFTοθόνη, σχεδιασμένη στα εμφανισιακά πρότυπα των Roadbook στα Rally και με δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth. Οι πληροφορίες που μας δίνει είναι πλήρεις, διατεταγμένες με απλό και κατανοητό τρόπο, με τον χειρισμό να γίνεται από δύο διακόπτες που βρίσκονται στα αριστερά. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι η πλοήγηση στο μενού ήταν από τις ευκολότερες – αν όχι η ευκολότερη – που έχουμε συναντήσει τελευταία.
Η σωστή εργονομία της μοτοσυκλέτας γίνεται ιδιαίτερα εμφανής κατά την οδήγηση στο χώμα (άλλωστε εκεί είναι που ξεδιπλώνει τα ταλέντα της), με την όρθια θέση οδήγησης να μην κουράζει και το ντεπόζιτο να δημιουργεί εργονομικές γωνίες για να «κλειδώσουν» τα γόνατα.

Σελίδα 1Kove 800 X Pro - Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα Κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Η άποψή μας
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά