LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρουσιάστηκε η νέα Ducati Scrambler 10° Anniversario Rizoma Edition
2 Φωτογραφίες »

Παρουσιάστηκε η νέα Ducati Scrambler 10° Anniversario Rizoma Edition

-10° Anniversario Rizoma Edition
-Μοναδικό χρώμα Metal Rose
-Ανεση, επιδόσεις και στυλ στην καθημερινότητα
-Εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας

-10° Anniversario Rizoma Edition

Ξεκινώντας με τα πρώτα επεισόδια «Expand Your Limits» και «Black at any time», όπου η Ducati παρουσίασε τα νέα Multistada V4 και την νέα Scrambler για το 2025, η Ducati World Premiere 2025 συνεχίζεται με την σημερινή παρουσίαση η οποία αποκάλυψε την ειδική έκδοση Scrambler με την ονομασία 10° Anniversario Rizoma Edition: μια μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής 500 αντιτύπων, που ενσωματώνει τόσο την καινοτομία όσο και την κληρονομιά. Δημιουργημένη για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ, απόδοσης και ατομικότητας, αυτή η μοναδική Scrambler αποτίνει φόρο τιμής σε 10 χρόνια εξέλιξης της Ducati και στην τολμηρή ματιά της Rizoma στο μέλλον. Με μόλις 500 μονάδες που θα παραχθούν, ενσωματώνει την ουσία της ατομικότητας και του στυλ, εξασφαλίζοντας ότι κάθε συλλέκτης θα κατέχει ένα μοναδικό κομμάτι της ιστορίας του Ducati Scrambler. Δημιουργημένη για όσους αναζητούν αποκλειστικότητα και γοητεία, αυτή η έκδοση γιορτάζει μια δεκαετία καινοτομίας και περιπετειών σε δύο τροχούς.
 

-Μοναδικό χρώμα Metal Rose

Το μαγευτικό μεταλλικό φινίρισμα «Metal Rose», σε συνδυασμό με τολμηρές λευκές επενδύσεις και μια στιβαρή μαύρη βάση, καθιστά την 10° Anniversario Rizoma Edition μια από τις πιο ξεχωριστές Ducati μέχρι σήμερα. Τα εξαρτήματα της Rizoma από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας είναι επίσης φινιρισμένα σε χρωματισμό Metal Rose. Με την εντυπωσιακή του εμφάνιση το χρώμα Metal Rose αμφισβητεί την παραδοσιακή αισθητική των μοτοσυκλετών, προσκαλώντας τους αναβάτες να αγκαλιάσουν την ατομικότητά τους.
 

-Ανεση, επιδόσεις και στυλ στην καθημερινότητα

«Η Συμβίωση» γιορτάζει τη βαθιά σύνδεση ανάμεσα στον αναβάτη και το Scrambler. Αυτός ο δεσμός μετατρέπει τη μηχανή σε μια προέκταση του αναβάτη, όπου το στυλ, η απόδοση και η ατομικότητα κινούνται σε τέλεια αρμονία. Κάθε λεπτομέρεια της 10° Anniversario Rizoma Edition έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να ενισχύσει αυτή τη σύνδεση, με τα καινοτόμα εξαρτήματα της Rizoma να ενδυναμώνουν το εμβληματικό DNA του Scrambler. Η βάση όλου του εγχειρήματος είναι ο αειθαλής αερόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας σε διάταξη L που αποτελεί μέρος του πλαισίου με 803cc και δεσμοδρομικό σύστημα ελέγχου βαλβίδων, που αποδίδει 73 ίππους στις 8.250 σαλ και 65,2Nm ροπής στις 7.000 σαλ. Τη στήριξη αναλαμβάνουν ανεστραμμένο πιρούνι Kayaba μπροστά και μονό αμορτισέρ πίσω σε τροχούς 18 ιντσών μπροστά και 17 ιντσών πίσω που διαθέτουν αντίστοιχα δίσκους 330mm και 245mm, που φροντίζουν για το φρενάρισμα των 176kg (συν υγρά).
 

-Εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας

Από τα riding modes και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης της Ducati μέχρι το cornering ABS και την έγχρωμη TFT οθόνη 4.3 ιντσών, αυτό το Scrambler συνδυάζει την κορυφαία καινοτομία με τον εμβληματικό σχεδιασμό. Το πλήρες σύστημα φωτισμού LED και οι bar-end καθρέφτες προσφέρουν τόσο στυλ όσο και λειτουργικότητα, ενώ χαρακτηριστικά όπως το γκάζι ride-by-wire και το χαμηλό τιμόνι μεταβλητής διατομής βελτιώνουν την ευκινησία και τον έλεγχο.