Δοκιμάζοντας το CFMoto 650MT

Δοκιμάζοντας το CFMoto 650MT

Δοκιμάζοντας το CFMoto 650MT

Δοκιμάζοντας το CFMoto 650MT

Δοκιμάζοντας το CFMoto 650MT

Test: CFMoto 650MT

Δοκιμάζουμε την πολυσυζητημένη CFMoto 650 MT, μια μεσαία adventure που είναι εδώ, με τιμή που προκαλεί και με σοβαρές προθέσεις σε κάθε περίπτωση. Πόσο καλή είναι όμως;

CFMoto 650MT
Τιμή:
6.190 ευρώ   

+: Κινητήρας, τιμή, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, φρένα, συμπεριφορά
-: Απουσία προοδευτικότητας φρένου, άνοστος πίνακας οργάνων, σκληρή αίσθηση σασμάν
 
Με την παρουσίαση του 650ΜΤ, η CFMoto αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής, καταργεί τους δυσβάστακτους όρους της αγοράς και φέρνει στην επιφάνεια την ευνοϊκότερη συμφωνία για τους αναβάτες. Μια σύμβαση πλεονεκτημάτων, χωρίς παραχωρήσεις, σύμφωνα με την οποία μπορείς να αποκτήσεις  περισσότερη μοτοσυκλέτα σε πιο προσιτή τιμή.

Η CFMOTO, μπορεί να κάνει την πρώτη της απόπειρα γνωριμίας με τους Έλληνες αναβάτες, εισάγοντας 3 νέα μοντέλα στη χώρα μας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φρέσκια στο χώρο των μοτοσυκλετών. Μάλιστα, αριθμεί περισσότερα από 25 έτη ζωής, κατά τη διάρκεια των οποίων αναπτύσσει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και παραδίδει αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές μοτοσικλέτες και σκούτερ, οχήματα παντός εδάφους, οχήματα επαγγελματικής χρήσης, κινητήρες των σκαφών, καθώς και ελικοπτέρων. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1500 εταίρους, έχοντας αναπτύξει 98 μοντέλα οχημάτων και 51 πρωτότυπους  κινητήρες, με δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές. Οι μοτοσυκλέτες της CFMOTO είναι πλέον διαθέσιμες για το ελληνικό κοινό, μέσω του δικτύου πωλήσεων της TEOMOTO και αποτελούν μια  αξιόλογη πρόταση αγοράς. Η σειρά αφορά μοντέλα, στα 250, 400 και 650 κυβικά και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρώτοι το 650ΜΤ, που διατίθεται και σε έκδοση Tourer με επιπλέον επιβάρυνση 400 ευρώ, για όσους επιθυμούν πλαϊνές βαλίτσες χωρητικότητας 64 L στον εξοπλισμό τους. Ας δούμε τι έχει να μας πει.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ