net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kawasaki J125: Το μεγάλο μικρό

To J125 μπαίνει σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία και ποντάρει στον όγκο και τους διαθέσιμους χώρους του για να διεκδικήσει το δικό του μερίδιο.
 Πατώντας  στην ίδια βάση με το μεγαλύτερο αδερφό του, το J125 είναι πλούσια εξοπλισμένο και ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Περιλαμβάνει παροχή ρεύματος 12V στο ντουλαπάκι κοντά στο τιμόνι, φωτιζόμενο χώρο κάτω από τη σέλα, δείκτη καυσίμου ακριβείας και ψηφιακό ρολόι στον πίνακα οργάνων, πτυσσόμενο γάντζο για μεταφορά αντικειμένων καθώς και προαιρετικό ABS. Κάτω από τη σέλα υπάρχει αρκετός χώρος για ένα κράνος κλειστού τύπου αλλά και ένα χαρτοφύλακα μεγέθους Α4, όπως μας πληροφορεί η Kawasaki.
 Το J125 έχει άνετη σέλα δύο επιπέδων, με πλούσιο αφρώδες υλικό, και δυνατό, υγρόψυκτο κινητήρα με ψεκασμό καυσίμου για άνετη και οικονομική καθημερινή μετακίνηση μέσα στην πόλη.
 Ο υγρόψυκτος 4βάλβιδος κινητήρας των 125 κ.εκ. με τις σχεδόν τετράγωνες διαστάσεις του κυλίνδρου του αποδίδει σχεδόν 14 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 1,2 kgm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. και προορίζεται να κινήσει το βάρους 182 «γεμάτων» κιλών J125 με άνεση στους δρόμους της πόλης.

 

??????? ?????? EICMA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ