net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio Group Aprilia: Factory Works RSV4 RR

Mε τα RSV4 RR και RF να λαμβάνουν κυρίως αισθητικές αλλαγές, η Aprilia μας τρέλανε, ανακοινώνοντας το βελτιωτικό πρόγραμμα Factory Works. Πρόκειται για την after sales εξυπηρέτηση της Aprilia για να κάνετε το δικό σας RSV4 αγωνιστκό, με την στοργή και την φροντίδα της μαμάς εταιρείας».
Πρόκειται λοιπόν για τέσσερα διαφορετικά στάδια βελτίωσης, τα οποία εφαρμόζονται στο . ταπεινό RSV4 RR και μπορείτε να τα χαρείτε μόνο εντός πίστας.
Stock1 MM Race
Το Race Pack του RSV4 RF, δηλαδή Ohlins αναρτήσεις και σφυρήλατες ελαφριές ζάντες. Επίσης, ελαφρύτερη μπαταρία λιθίου, επαναπρογραμματισμός της ECU, αναβαθισμένα φρένα και κατάργηση του ABS, αφαίρεση του θερμοστάτη και απλοποίηση του συστήματος ψύξης. Προαιρετικά τοποθετείται racing εξάτμιση της Akrapovic, αγωνιστικό fairing, εκ νέου σετάρισμα των αναρτήσεων και γενική βελτίωση κινητήρα.
Stock2 APX Race
Περιλαμβάνει όλα τα προηγούμενα και επιπλέον απλοποίηση του ηλεκτρονικού συστήματος, άλλη ECU και πάνελ ελέγχου αυτής, δυνατότητες τηλεμετρίας, βάσει κανοισμών FIM για τα Superstock 1000, αγωνιστικός πίνακας οργάνων και μοτέρ προετοιμασμένο από την Aprilia Racing.
SBK
Τα προηγούμενα δύο στάδια, συν αγωνιστικό κιβώτιο ταχυτήτων, άλλος πίνακας πληροφοριών, σειρά εργαλείων Aprilia Racing και αναθμισμένο μοτέρ επιπέδου SBK, από την Aprilia Racing.
W-SBK
Συγχαρητήρια, μόλις αποκτήσατε ό,τι πιο κοντά βρίσκεται σε ένα εργοστασιακό RSV4! Επιπλέον των προηγούμενων σταδίων συνεννοείστε απευθείας με το αγωνιστικό τμήμα της Aprilia, για να διαμορφώσετε τον δικό σας βαθμό υποστήριξης και βελτιώσεων στην μοτοσικλέτα σας.

 

??????? ?????? EICMA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ