net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Triumph Ανανεωμένο Tiger Explorer

Χρονιά ανανέωσης το 2016 για το κορυφαίο Adventure των Βρετανών, το οποίο γεμίζει το ηλεκτρονικό του οπλοστάσιο με νέα καλούδια, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε έξι συνολικά εκδόσεις. Στη βάση υπάρχουν οι εκδόσεις XR και XC με την πρώτη να φέρει χυτούς αλουμινένιους τροχούς και τη δεύτερη ακτινωτούς. Από εκεί και πέρα έχουμε τα XRx και XRt αλλά και τα XCa και XCx με τον στάνταρ εξοπλισμό να γίνεται όλο και πιο πλούσιος ανάλογα με την έκδοση. Πέρα από την ελαφριά σχεδιαστική ανανέωση τα σημαντικά νέα για τη βρετανική μοτοσικλέτα έχουν να κάνουν με τα ηλεκτρονικά της, καθώς είναι η πρώτη στην κατηγορία που φέρει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα. 
Αυτό βέβαια είναι το λιγότερο. Οι δύο βασικές εκδόσεις φέρουν ρυθμιζόμενη ανάρτηση της WP, ενώ οι ακριβότερες χρησιμοποιούν ημι-ενεργητική ανάρτηση. Επίσης το ABS -στάνταρ στα βασικά μοντέλα- είναι ρυθμιζόμενο, με τις ακριβότερες εκδόσεις να φέρουν Cornering ABS. Οι XRx και XRt αλλά και τα XCa και XCx φέρουν παράλληλα την μονάδα μέτρησης αδράνειας IMU της Bosch, η οποία, εκτός από το ABS, προσαρμόζει τη λειτουργία και του traction control. 
O αναβάτης έχει στη διάθεσή του και Hill Hold Control για ευκολότερη εκκίνηση στις ανηφόρες ειδικά με αυξημένο φορτίο. Έχει επίσης και πέντε rider modes που αλλάζουν τη συμπεριφορά των ηλεκτρονικών βοηθημάτων (και την απόδοση του μοτέρ), συν ένα ακόμη που προγραμματίζεται ανάλογα με τις επιθυμίες του.

 

??????? ?????? EICMA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ