net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KYMCO G-Dink 300i ABS

Οαπόγονος του παλαί ποτέ Dink, εμφανίστηκε το 2012 με το όνομα G-Dink και 300άρι μοτέρ. Χάρη στη συμφέρουσα τιμή του και τις πρακτικές του αρετές, το G-Dink 300i διατηρεί τη θέση του στη γκάμα της KYMCO περνώντας μάλιστα από διαδικασία ανανέωσης ώστε να εναρμονιστεί και με τις προδιαγραφές Euro 4.
Με τροχούς 13 ιντσών μπροστά και 12 πίσω, το G-Dink υπόσχεται ευελιξία στην πόλη. Ο 271 κ.εκ. κινητήρας του εκσυγχρονίστηκε όσο ήταν απαραίτητο για να παραμείνει εντός νομίμων πλαισίων εκπομπών, δίχως ουσιαστικά να χάσει από τη δύναμή του.
Σε άλλους τομείς ωστόσο κερδίζει, και μάλιστα πολύ. Το πλαίσιό του είναι νέο, βασισμένο στο προηγούμενο άλλα με σημαντικές ενισχύσεις στα σημεία που χρειαζόταν για να αποκτήσει το scooter ακόμη πιο στιβαρή αίσθηση - στο μπροστινό του μέρος και χαμηλά στην περιοχή έδρασης του ψαλιδιού.
Σημειώνουμε ακόμη την έλευση του κορυφαίου συστήματος ABS Bosch 9.1M, έναν μεγάλο φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα που δέχεται full face κράνος και χωρά κι άλλα, ντουλαπάκι στην ποδιά με παροχή 12V και θύρα USB για φόρτιση σχετικών συσκευών, νέα πλούσια και σύγχρονα ψηφιακά όργανα, προβολείς Η7 με LED φώτα θέσης, μεγάλο ρεζερβουάρ 9 λίτρων για καλή αυτονομία, αλλά και  επανασχεδιασμένο πάτωμα για να έχουν άφθονο χώρο τα πόδια του αναβάτη.

 

??????? ?????? EICMA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ