LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρουσίαση: Eneos GP4T Ultra Street 5W-40
4 Φωτογραφίες »
13 €

Παρουσίαση: Eneos GP4T Ultra Street 5W-40

Η σειρά λιπαντικών GP4T Ultra Street της Eneos εγγυάται την μείωση των τριβών για την εύρυθμη λειτουργία τετράχρονων κινητήρων μοτοσυκλέτας ή scooter, διασφαλίζοντας την μακροζωία τους.

Η Eneos, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της λίπανσης κινητήρων εσωτερικής καύσης, με προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες υγρών της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου, είτε αυτές αφορούν την λίπανση του κινητήρα, του συστήματος μετάδοσης ή των αναρτήσεων. Το όνομα της εταιρείας έχει γεννηθεί από το συνδυασμό της λέξης "Energy" στο α` συνθετικό και της ελληνικής λέξης "Νέος" με λατινικούς χαρακτήρες. Παράλληλα στην γκάμα της θα βρεις και υγρά φρένων και ψυκτικά, όχι μόνο για μοτοσυκλέτες αλλά και για αυτοκίνητα και οχήματα βαρέως τύπου. Η Nippon Oil Corporation ιδρύθηκε το 1888 στο Τόκυο της Ιαπωνίας με το όνομα Eneos να εμφανίζεται το 2008 που ξεκίνησε και η συνεργασία της με την Sanyo Electric Company.
 

Στην ευρεία γκάμα της Eneos, θα βρεις λιπαντικά με πολλά και διαφορετικά ιξώδη, προσανατολισμένα για διαφορετικές χρήσεις. Μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της είναι η GP4T Ultra Street, που ανήκει στην κατηγορία των πλήρως συνθετικών λιπαντικών για χρήση σε τετράχρονους κινητήρες. Προσφέρει εξαιρετική προστασία στον κινητήρα μειώνοντας τις φθορές, ενώ παράλληλα είναι κατάλληλο για χρήση ακόμα και σε πολύστροφους κινητήρες με πιο υψηλές απαιτήσεις λίπανσης που λειτουργούν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Με την χρήση του συνθετικού λιπαντικού της Eneos, βελτιώνεται η απόδοση της μοτοσυκλέτας, είτε στην απόκριση του γκαζιού την πιο ομαλή λειτουργία του, τις αλλαγές ταχυτήτων και την απόδοση ισχύος κατά την επιτάχυνση. Είναι ιδανικό για αερόψυκτους αλλά και υδρόψυκτους κινητήρες, όπως επίσης και για αυτούς που έχουν υγρό ή ξηρό συμπλέκτη. Ενδείκνυται για χρήση σε μοτοσυκλέτες παντός τύπου, είτε είναι δρόμου, με υψηλές επιδόσεις, Adventure, χωμάτινες, αλλά και scooter και έρχεται σε 5 διαφορετικά ιξώδη:

  • 5W-30
  • 5W-40
  • 10W-40
  • 10W-50
  • 15W-50

Φυσικά τα λιπαντικά έχουν λάβει τις πιστοποιήσεις API SL, JASO MA2 και JASO T903 και έρχονται σε συσκευασία του 1 ή 4 λίτρων (τιμή 1 λίτρου στα 13 ευρώ). Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση της Eneos στα προϊόντα λίπανσης, έχει προέλθει από την εκτενή συνεργασία της με μεγάλες εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας όπως επίσης και με εργοστασιακές ομάδες στο πρωτάθλημα του MotoGP και όχι μόνο.

Θα βρείτε τα λιπαντικά της Eneos στο κατάστημα του Πατμανίδη, επί της οδού Δήμητρας 15 στην Αθήνα. Στο κατάστημα υπάρχει επίσης τεράστια γκάμα εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για να κατασκευάσεις ολόκληρο κινητήρα, ενώ θα βρεις παράλληλα πλήρη εξοπλισμό και ένδυση αναβάτη αλλά και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα.


Η Enenos: Ενεργός υποστηρικτής της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha στο MotoGP

Μάθετε περισσότερα >>>
ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ