Agility City 125

X-TOWN 300i

MXU 1.70

Kymco

Agility City 125
Best seller από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε, το Agility City προσφέρει οικονομικά και προσιτά τις υπηρεσίες του στην αστική και περιαστική μετακίνηση. Οικονομία ωστόσο δε σημαίνει απαραιτήτως εκπτώσεις, έτσι στο Agility City μπορεί κανείς να βρει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει τη δουλειά του ευχάριστα και αποτελεσματικά. O τετράχρονος αερόψυκτος κινητήρας 125 κεκ που αποδίδει 9,0 ίππους στις 7.500 σ.α.λ , τα δισκόφρενα εμπρός - πίσω και οι μεγάλοι τροχοί  οι οποίοι συνεργάζονται με αναρτήσεις τηλεσκοπικού πιρουνιού εμπρός και διπλού αμορτισέρ πίσω υπόσχονται άριστη συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πρακτικά στοιχεία, όπως οι αποθηκευτικοί χώροι κάτω από τη σέλα και στην ποδιά, που σε συνδυασμό με την ευελιξία και τη σύγχρονη εμφάνιση που χαρακτηρίζουν το μοντέλο, κάνουν τη σειρά των Agility City να συνεχίζει ακάθεκτη προσφέροντας προσιτές λύσεις υψηλής ποιότητας.
Tαξινομήσεις: 128

X-TOWN 300i
Oι δυναμικοί προβολείς, το «V» του κεντρικού διαχωριστικού μεταξύ αυτών και γενικότερα η «γωνιώδης» σχεδίαση των πλαστικών, προσδίδουν μια πολύ σπορ και χαρακτηριστική ταυτότητα στο X-Town, που ενισχύεται από το πίσω φανάρι, όπου τα LED σχηματίζουν ένα ”Χ”. Η ποιότητα κατασκευής και η συναρμογή των πλαστικών δεν αφήνουν περιθώρια για παράπονα. Η σέλα είναι άνετη με τη θέση οδήγησης να τοποθετεί τον αναβάτη “μέσα” στο scooter σε μια κλασσική GT θέση. Ο χώρος από κάτω της, μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος, μαζί με ένα τύπου jet, έχοντας παράλληλα περιθώριο και για μικροπράγματα. Στην πρακτικότητα συμβάλει και το ντουλαπάκι στα αριστερά της ποδιάς, που διαθέτει παροχή USB για φόρτιση συσκευών. Ο κινητήρας των 276 κυβικών αποδίδει 24,5 ίππους χαρίζοντας στο scooter τελική της τάξης των 130 χλμ/ώρα με μέση κατανάλωση 4,2 λίτρων /100. Το X-Town λοιπόν απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα scooter του οποίου η ευελιξία να μην λειτουργεί εις βάρος της άνεσης. Δύο σε ένα, με bonus τα εξαιρετικά φρένα του που αποτελούνται από δίσκους μπροστά και πίσω και διπίστονες δαγκάνες που συνεργάζονται με σύστημα ABS.
Tαξινομήσεις: 118

MXU 1.70
Την τρίτη θέση της Kymco καταλαμβάνει ένα τετράτροχο όχημα. Όλα τα MXU είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα, ώστε να προσφέρουν διασκέδαση στο χώμα και πρακτικότητα για τους επαγγελματίες και όχι μόνο, αλλά το μοντέλο των 150 κυβικών κλέβει την παράσταση σημειώνοντας τις περισσότερες πωλήσεις. Οι μικρές του διαστάσεις, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις του κινητήρα, το καθιστούν ένα ATV που μπορεί να αντεπεξέλθει εύκολα στις απαιτήσεις της δουλειάς αλλά και σε οποιαδήποτε “παιχνιδιάρικη” δοκιμασία το υποβάλλει ο αναβάτης του. Ο αερόψυκτος τετράχρονος κινητήρας του αποδίδει 10,1 ίππους στις 7.750 σ.α.λ κινώντας με αξιοπρέπεια το μικρό τετράτροχο ενώ στον τομέα της πέδησης συναντάμε ένα συνδυασμό ταμπούρου – δισκόφρενου που αναλαμβάνει να σταματήσει με ασφάλεια του τροχούς των 10 ιντσών. Κατά γενική ομολογία, μοντέλα όπως τα Kymco MXU αποτελούν αρκετά τίμιες προτάσεις. Είναι αξιόπιστα, εργατικά, διαθέτουν ανεξάντλητες δυνατότητες, εφόσον η χρήση τους παραμείνει εντός ορίων και μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα πρακτικά, είτε μιλάμε για επαγγελματική χρήση είτε για απλή διασκέδαση.
Tαξινομήσεις: 101

To top 10 συμπληρώνουν:
4. MXU 3.10
5. XCITING 300i
6. Agility  200
7. Visa-R 110
8. Agility 150
9. MXU 450
10. Downtown 350i