Sympony ST 200i

Sympony SR 125

Citycom 300i

SYM

Sympony ST 200i
Το Symphony ST200 είναι το νεότερο και μεγαλύτερο scooter της οικογένειας των Symphony με το οποίο η SYM στόχευε στην κορυφή της ευρωπαϊκής αγοράς.  Η σχεδίασή του είναι σύγχρονη, επενδύοντας περισσότερο στις απαλές καμπύλες και όχι τόσο στην αιχμηρή και επιθετική εμφάνιση. H ποιότητα των πλαστικών βρίσκεται στα υψηλά στάνταρ συναρμογής που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, ενώ τα φώτα πορείας όσο και το φανάρι πίσω, είναι τεχνολογίας LED. Μπορεί οι διαστάσεις του scooter να είναι περιορισμένες, όμως η συνολική εργονομία του, θα βολέψει ακόμα και ψηλούς αναβάτες. Για το υψηλό επίπεδο πρακτικότητας του scooter φροντίζει ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα full face κράνος, το ντουλαπάκι στην ποδιά που διαθέτει υποδοχή USB, η σχάρα, το επίπεδο πάτωμα και ο αναδιπλούμενος γάντζος. Ο αερόψυκτος, διβάλβιδος κινητήρας των 169 κ.εκ. αποδίδει 12 ίππους και τροφοδοτείται από ψεκασμό, ενώ πληροί και τις Euro4 προδιαγραφές. Έχει μέση κατανάλωση της τάξης των 3,2 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ η αυτονομία ξεπερνάει τα 200 χιλιόμετρα χάρη στο ρεζερβουάρ των 7,5 λίτρων.
Tαξινομήσεις: 1469

Sympony SR 125
Οι θόρυβοι της πόλης και τους μποτιλιαρίσματος ίσως μοιάζουν ενοχλητικοί στους περισσότερους, όχι, όμως, για το Symphony SR, το οποίο τους ακούει ως συμφωνία στα αυτιά του. Η στάση του αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι λίγο θα ενοχληθεί από το μποτιλιάρισμα το ευέλικτο scooter της SYM με τη sport εμφάνιση. Οι sport βλέψεις του scooter, όμως, δεν εξαντλούνται στην εμφάνιση. Οι τροχοί των 16 ιντσών του χαρίζουν καλή οδική συμπεριφορά, γεγονός που θα εκτιμηθεί ακόμα περισσότερο στους κακοσυντηρημένους δρόμους. Ο αερόψυκτος τετράχρονος κινητήρας των 125 κ.εκ αποδίδει 10,5 ίππους στις 8.500 σ.α.λ, ενώ το πλαίσιο του Symphony SR είναι αρκετά στιβαρό, με αποτέλεσμα οι ταλαντώσεις και οι απρόβλεπτες συμπεριφορές να αποτελούν δύο χαρακτηριστικά άγνωστα στην καθημερινότητά του. Η συμπεριφορά του κάτω από όλες τις συνθήκες είναι προβλέψιμη και ο συνδυασμός του αποθηκευτικού χώρου κάτω από τη σέλα με το επίπεδο πάτωμα, το κάνουν ιδανικό σύντροφο για την καθημερινή μετακίνηση.
Tαξινομήσεις: 560

Citycom 300i
Η εμφάνισή του Citycom είναι σοβαρή και διακριτική και θα φανεί σίγουρα ελκυστική σε εκείνους που επιθυμούν να έχουν ανάλογη παρουσία στο δρόμο. Στην έκδοση S τα οπίσθια φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, ενώ τα κρύσταλλα τους είναι φιμέ. Η σέλα είναι μεγάλη σε μήκος και φαρδιά και το πλούσιο αφρώδες της θα βολέψει άνετα δύο επιβαίνοντες. Ένα κράνος κλειστού τύπου θα χωρέσει από κάτω της και περισσεύει χώρος για αντικείμενα. Μικρός χώρος υπάρχει και στο ντουλαπάκι της ποδιάς, ενώ το Citycom φέρει, πέρα από γάντζο και 12βολτη παροχή ρεύματος. Οι 27,5 ίπποι που αποδίδει ο F4 κινητήρας των 262 κυβικών κάνουν το scooter να επιταχύνει δυνατά κι αν οι συνθήκες το επιτρέπουν μπορεί να δείξει έως και 160 χιλιόμετρα στο ταχύμετρο, ενώ η μέση κατανάλωσή του κυμαίνεται στα 3,6 λ / 100 χλμ. Στον τομέα των φρένων εξοπλίζεται με δίσκους μπροστά και πίσω που συνδυάζονται με σύστημα ABS. Το Citycom S 300i είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο και μια ξεχωριστή πρόταση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του.
Tαξινομήσεις: 516


To top 10 συμπληρώνουν:
4. Sympony ST 125
5. Cruisym 300
6. Jet14 125
7. Magic 125 SR
8. GTS 300i evo
9. Fiddle II 125
10. Sympony SR 150