Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
4 Φωτογραφίες »

Εντυπωσιακή και επιβλητική. Αυτές είναι οι δύο λέξεις που σου έρχονται απευθείας στο μυαλό όταν βλέπεις την Ducati Desert X Rally. Οι διπλοί LED προβολείς είναι όμοιοι με την «απλή» Desert X, το ίδιο και η ζελατίνα. Εκεί που βλέπεις τη διαφορά απευθείας είναι στο μπροστινό φτερό, το οποίο έχει σηκωθεί πολύ ψηλότερα – στα πρότυπα των Rally – ενώ ξεχωρίζει και το χρυσό πιρούνι της KYB. Τα πλαστικά που χρησιμοποίησε η Ducati είναι σκληρού τύπου και τα αυτοκόλλητα PVC που συμπληρώνουν τον ειδικό χρωματισμό αυτής της έκδοσης δίνουν μεγαλύτερη αντοχή στις κακουχίες που σίγουρα θα καλεστεί να περάσει στη ζωή της η Desert X Rally (να σημειωθεί εδώ ότι τα κάγκελα που φαίνονται στις φωτογραφίες δεν ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό αλλά προστίθενται ως αξεσουάρ). Στον βασικό εξοπλισμό βρίσκεται όμως η ποδιά από Carbon, που προστατεύει τον κινητήρα και ταυτόχρονα καταφέρνει να κρατήσει το βάρος αρκετά χαμηλά.

H σέλα είναι μονοκόμματη, ακολουθώντας τη λογική των μοτοσυκλετών Rally, έχει όμως ικανοποιητικό πλάτος χωρίς να φαίνεται παράταιρη, με την χειρολαβή πίσω να συμπληρώνει την εικόνα. Η ανασηκωμένη ουρά ακολουθεί πολύ μίνιμαλ γραμμές και φιλοξενεί τη βάση της πινακίδας, το πίσω φωτιστικό σώμα και τα φλας.
Από άποψη ποιότητας, οι απαιτήσεις μας ήταν (και θα έπρεπε να είναι) υψηλές, για μια τέτοια μοτοσυκλέτα και η Ducati κατάφερε να τις συναντήσει επάξια. Όλα τα υλικά αποπνέουν μια Premium αισθητική, ενώ πολύ καλή δουλειά έχει γίνει και στη συναρμογή, δημιουργώντας έτσι ένα στιβαρό και ποιοτικότατο σύνολο που δεν θα αφήσει παράπονα.
 

Σελίδα 1Ducati Desert X Rally – Test
Σελίδα 2Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Η άποψή μας
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά