Multistrada V4

    Multistrada V4

    Η νέα Multistrada V4 είναι η Ducati που απευθύνεται σε όσους αγαπούν να ταξιδεύουν με εξαιρετική άνεση σε κάθε τύπο δρόμου, ενώ την ίδια στιγμή απολαμβάνουν τη σπορ συμπεριφορά που  χαρακτηρίζει  τις μοτοσυκλέτες από το Borgo Panigale. Μία Multistrada V4 βελτιωμένη σε πολλούς τομείς και πιο εξατομικεύσιμη για να προσφέρει περισσότερες συναρπαστικές  εμπειρίες.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

     
    Με τη νέα Multistrada V4, η Ducati   ανεβάζει την touring συμπεριφορά της Multistrada V4 σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο, χάρη στη μεγαλύτερη  αποτελεσματικότητα στην οδήγηση, ακόμη και όταν είναι πλήρως φορτωμένη, μεγαλύτερη άνεση για τον επιβάτη και νέα ηλεκτρονικά συστήματα που την καθιστούν ασφαλέστερη και με καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις οδικές συνθήκες. Ο νέος μηχανισμός Automatic Lowering Device προσφέρει ευκολία στη χρήση.  Στη σπορ οδήγηση, η MultistradaV4 είναι πιο ακριβής και συναρπαστική στην οδήγηση, χάρη στο  βελτιστοποιημένο πλαίσιο. Και με τον κινητήρα V4 Granturismo στην έκδοση Euro 5+ με εκτεταμένη απενεργοποίηση κυλίνδρων, ισχύ (170 ίπποι), αξιοπιστία και κόστος χρήσης (διαστήματα συντήρησης κάθε 60.000 km, αλλαγή λαδιών κάθε 15.000 km/24 μήνες και 4 χρόνια εγγύηση 4EVERDucati) παραμένει κορυφαία. Η  απενεργοποίηση των κυλίνδρων ειδικότερα, μειώνει την κατανάλωση κατά 6%*, αυξάνοντας την αυτονομία και την ταξιδιωτική ευχαρίστηση.
     
    Η MultistradaV4  διαθέτει  ανανεωμένη σχεδίαση. Επανασχεδιασμένη μπροστά, με πιο επιθετικές αναλογίες, νέα γραφικά, οι γραμμές της εκφράζουν δυναμισμό και σπορ χαρακτήρα. Η μπροστινή όψη, ειδικότερα, την φέρνει πιο κοντά στο στυλ της νέας PanigaleV4. Ο διπλός μπροστινός προβολέας αναδεικνύεται από τα νέα βαμμένα μέρη που τον πλαισιώνουν πλήρως, υποδηλώνοντας αντίστοιχη στιλιστική αναφορά, παρουσία όπως στις 916 και 1098. Η εξάτμιση  έχει πιο αιχμηρό σχήμα και νέο ήχο, που παραπέμπει στο σπορ DNA της Ducati.
     

    Σελίδα 1Η Ducati αποκαλύπτει τις νέες Multistrada V4, V4 S και Pikes Peak 2025
    Σελίδα 2Multistrada V4
    Σελίδα 3Multistrada V4 S
    Σελίδα 4Κινητήρας και Πλαίσιο
    Σελίδα 5Multistrada V4 Pikes Peak
    Σελίδα 6Multistrada V4 – Κύριος βασικός εξοπλισμός
    Σελίδα 7Multistrada V4S - Κύριος βασικός εξοπλισμός
    Σελίδα 8Multistrada V4 Pikes Peak- Κύριος βασικός εξοπλισμός

    DUCATI: Multistrada V4 με σημαντικό όφελος