LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Honda GTR Adventure στο περίπτερο της Honda, στην έκθεση της Ινδονησίας.

Επίσημη παρουσία σε έκθεση!

To adventure παπί της Honda, το οποίο είχαμε δει πριν λίγους μήνες ως τροποποίηση από Ασιάτη αντιπρόσωπο της εταιρείας, εμφανίστηκε ως επίσημο special σε έκθεση!

 
Θυμάστε το Honda GTR Adventure; To…παπί της εταιρείας που είχε τροποποιηθεί για περιπέτεια και για οδήγηση στο χώμα; Λοιπόν, παρουσιάστηκε επίσημα από την ίδια την Honda, σε έκθεση μοτοσυκλέτας!
 
Τι ακριβώς έγινε; Μέσα στον εκκωφαντικό «θόρυβο» της EICMA, στην οποία η Ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε το X-ADV, η παρουσίαση του παπιού στην έκθεση μοτοσυκλέτας της Ινδονησίας δεν μπόρεσε να βγει άμεσα στο προσκήνιο.  

Ωστόσο, η Honda επέλεξε την δημιουργία του ινδικού αντιπρόσωπου PTR Honda ως επίσημη συμμετοχή σαν special μοντέλο, στην έκθεση της Ασιατικής χώρας-και ως γνωστόν, οι Ασιάτες λατρεύουν τα extreme παπιά!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το GTR Adventure βασίζεται πάνω στο Honda Supra GTR, το οποίο με την σειρά του φέρει κινητήρα 16 ίππων και 150 κ.εκ. Το μοντέλο τροποποιήθηκε για να αποκτήσει μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις και είχε αποκτήσει μια πληθώρα αξεσουάρ «περιπέτειας»!

Ωστόσο είναι πολύ «θολό» το τοπίο, σχετικά με το αν το μοντέλο θα έρθει και από τα μέρη μας… πιθανότατα όμως, όχι

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ