Εισαγωγή
Εισαγωγή
  • Εισαγωγή
  • Εισαγωγή

Εισαγωγή

Το να γεννιέται μία φρέσκια ιδέα, η οποία μάλιστα να θέτει τις βάσεις για μία νέα κατηγορία μοτοσυκλετών, δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στον κόσμο των δύο τροχών. Όμως, η Honda είναι γνωστή για τις καινοτομίες της και για το 17YM αποκάλυψε μία πρωτοποριακή φιλοσοφία δίτροχου, ξαφνιάζοντας τους πάντες: ήταν το X-ADV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Ας δούμε τώρα ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από αυτή την καινοτόμο ιδέα: Σκεφθείτε τα χαρακτηριστικά μιας κλασικής adventure μοτοσυκλέτας– ανθεκτική για να πηγαίνει παντού, με όρθια θέση οδήγησης για εξαιρετική ορατότητα και πολυχρηστική, κατάλληλη για καθημερινές μετακινήσεις και βόλτες στον ελεύθερο χρόνο. Μετά, αναλογιστείτε τι προσφέρει ένα μέσο δίτροχο καθημερινής χρήσης. Μπορεί να είναι scooter ή μοτοσυκλέτα, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είναι ευκολοδήγητο, ευέλικτο και άνετο, αποδοτικό και με πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους. Οι πρωτοπόροι μηχανικοί της Honda συνδύασαν τους δύο διαφορετικούς κόσμους και δημιούργησαν κάτι πραγματικά ξεχωριστό.
 
Το όχημα που δημιούργησαν, είχε την αντοχή και το στυλ ενός SUV, που μπορούσε να κινείται με απόλυτη άνεση στη ζούγκλα της πόλης. Και ενώ διέθετε όλα τα premium χαρακτηριστικά που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σε μία μεγαλούπολη, είχε επίσης την εμφάνιση, την ιπποδύναμη και τις ικανότητες του πλαισίου, που προσδίδουν σε κάθε διαδρομή μία υπόσχεση περιπέτειας.
 
Το X-ADV ενσάρκωνε την ελευθερία σε δύο τροχούς μέσα από μία συναρπαστική νέα μορφή και προσέλκυσε την προσοχή μιας στρατιάς αναβατών από όλη την Ευρώπη που λαχταρούσαν κάτι νέο, και τελικά σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία.
 
Ωστόσο, το X-ADV δεν σταματά να εξελίσσεται. Για το 21YM, η Honda αύξησε την απόδοση του κινητήρα, μείωσε το βάρος, αναβάθμισε το στυλ και ενίσχυσε την πρακτικότητα. Το 2023 το X-ADV ήταν το δεύτερο σε πωλήσεις δίτροχο μοντέλο της Honda στην Ευρώπη και από τότε που παρουσιάστηκε, σχεδόν 60.000 έχουν πωληθεί στη Γηραιά Ήπειρο.
 
Για το 25YM,τοX-ADV αναβαθμίζεται αισθητικά και τεχνολογικά, ενώ παράλληλα γίνεται ακόμα πιο χρηστικό. Διατίθενται τρεις ολοκαίνουργιες χρωματικές επιλογές και ένας αποκλειστικός συνδυασμός ως Ειδική Έκδοση (Special Edition)με εντυπωσιακή διχρωμία. Επίσης μεταβαίνει προοδευτικά προς πιο βιώσιμες πρακτικές παραγωγής. Ένα μοντέλο που κάποτε ξεκίνησε ως πρωτοπόρος, σήμερα εξακολουθεί να χαράσσει νέους δρόμους στον κόσμο των δύο τροχών.
 
 

Σελίδα 1Όλα τα χαρακτηριστικά του νέου Honda X-ADV
Σελίδα 2Εισαγωγή
Σελίδα 3Επισκόπηση
Σελίδα 4Στυλ & Εξοπλισμός
Σελίδα 5Κινητήρας
Σελίδα 6Ηλεκτρονικά Κινητήρα
Σελίδα 7Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη - Dual Clutch Transmission (DCT)
Σελίδα 8Πλαίσιο
Σελίδα 9Αξεσουάρ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!