Αξεσουάρ
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ
  • Αξεσουάρ
  • Αξεσουάρ
  • Αξεσουάρ

Αξεσουάρ

Μία πλήρης γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ Honda διατίθεται για το X-ADV είτε μεμονωμένα, ή σε πέντε θεματικά πακέτα για λόγους ευκολίας. Αυτά περιλαμβάνουν:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Adventure Pack
Αναδείξτε τηνoff-roadεμφάνιση του X-ADV με εμπρός φώτα ομίχλης, κάγκελα προστασίας, μαύρες προεκτάσεις χουφτών και μαρσπιέ αναβάτη.
Comfort Pack
Διατίθεται μια πλήρης συλλογή αξεσουάρ, σχεδιασμένων για να αυξήσουν την άνεση και την ευκολία του αναβάτη. Το Comfort Pack περιλαμβάνει τη σέλα Comfort με γέμισμα από αφρό ουρεθάνης αυξημένου πάχους, αποθηκευτικό χώρο για τα απαραίτητα, εκτροπείς αέρα για τα κάτω άκρα και θερμαινόμενα γκριπ για άνετη οδήγηση σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Style Pack
Προάγει την αίσθηση της πολυτέλειας, με τη χρήση εξαρτημάτων από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα, όπως  πάνελ πατώματος, χειρόφρενο, βάση τιμονιού, κάλυμμα χειρόφρενου και πλαϊνά καλύμματα.
Travel Pack
Αυξάνει την ικανότητα μεταφοράς για πρόσθετη πρακτικότητα σε μεγάλες αποστάσεις με πλαϊνές βαλίτσες (δεξιά 26L, αριστερά 33L),διακοσμημένες με αλουμινένια πάνελ και εσωτερικές τσάντες βαλιτσών.
Urban Pack 
Προσθέτει αξεσουάρ που καθιστούν το X-ADV ένα εξαιρετικό καθημερινό μέσο μεταφοράς, όπως ένα Smart Top Box 50L με πρακτική εσωτερική τσάντα και διακοσμημένο με αλουμινένιο πάνελ, βάση στήριξης για το Top Box και ένα διαχωριστικό αποσκευών για τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.
 
Επίσης διατίθενται τα εξής αξεσουάρ:
 
  • Manual Top Box50L
  • Top Box38L
  • Σύστημα συναγερμού
 
 

Σελίδα 1Όλα τα χαρακτηριστικά του νέου Honda X-ADV
Σελίδα 2Εισαγωγή
Σελίδα 3Επισκόπηση
Σελίδα 4Στυλ & Εξοπλισμός
Σελίδα 5Κινητήρας
Σελίδα 6Ηλεκτρονικά Κινητήρα
Σελίδα 7Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη - Dual Clutch Transmission (DCT)
Σελίδα 8Πλαίσιο
Σελίδα 9Αξεσουάρ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!