LIVE: κίνηση στους δρόμους
Επισκόπηση

Επισκόπηση

 

Το σπορ, γεμάτο γωνίες σώμα του νέου Forza 750 προσφέρει άριστη προστασία από τα στοιχεία της φύσης στις υψηλές ταχύτητες, άφθονο χώρο για τα πόδια του αναβάτη και χαμηλή σέλα χωρίς να είναι ογκώδες. Νέοι διπλοί προβολείς με φώτα ημέρας (DRL) και ενσωματωμένα φλας ξεχωρίζουν στη στιλιστική ανανέωση του σκούτερ, ενώ η βιωσιμότητα της διαδικασίας παραγωγής έχει ενισχυθεί με τη χρήση του υλικού Durabio σε ορισμένα τμήματα. Υπάρχει ένας χώρος κάτω από τη σέλα που επαρκεί για ένα full-face κράνους και το ευρύχωρο ντουλαπάκι αποθήκευσης μικρο αντικειμένων. Η θύρα φόρτισης USB-C έχει επίσης μεταφερθεί από την περιοχή κάτω από τη σέλα σε μία πιο πρακτική θέση στο τιμόνι. Μία ανανεωμένη οθόνη TFT συνεργάζεται με το σύστημα Honda Smartphone Voice Control* που συνδέει τον αναβάτη με το smartphone. Ο χειρισμός του κεντρικού διακόπτη, το κλείδωμα και άνοιγμα της σέλας γίνονται μέσω του SmartKey.Το Cruise control αποτελεί τώρα μέρος του βασικού εξοπλισμού.
 
Στη διαχείριση του ροπάτου, αποδοτικού, δικύλινδρου κινητήρα 745cc χρησιμοποιείται σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης γκαζιού – Throttle By Wire (TBW), με 3 προεπιλεγμένα προγράμματα RAIN, STANDARD και SPORT, και ένα USER mode πλήρως παραμετροποιήσιμο από τον αναβάτη. Το Honda Selectable Torque Control (HSTC) προσφέρει διακριτική παρέμβαση 3 επιπέδων (με βελτιώσεις στο RAIN mode για το 25YM), ενώ το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη -  Dual Clutch Transmission (DCT) - στάνταρ εξοπλισμός -περιλαμβάνει αυτόματα προγράμματα αλλαγών που συνδέονται με τα riding modes. Η απόκριση και η αίσθηση χαμηλές ταχύτητες έχουν βελτιωθεί.
 
Ένα σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο, αλουμινένιο ψαλίδι, ανεστραμμένο πιρούνι 41mm, ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων, πίσω ανάρτηση με μοχλικό Pro-Link και ο συνδυασμός εμπρός/πίσω τροχών 15”/17”, προσφέρουν συμπεριφορά σπορ μοτοσυκλέτας σε μορφή σκούτερ.
 
Το 25YM Forza 750θα διατίθεται στις εξής χρωματικές επιλογές:
 
  • ΅Blacked outΆ Mat Ballistic Black Metallic
  • Iridium Gray Metallic με προστατευτική κάτω ποδιά και ένθετα σε Graphite Black
  • Mat Warm Ash Metallic

Σελίδα 1Πλήρως ανανεωμένο το Honda Forza 750 2025
Σελίδα 2Εισαγωγή
Σελίδα 3Επισκόπηση
Σελίδα 4Κύρια Χαρακτηριστικά
Σελίδα 5Κινητήρας
Σελίδα 6Ηλεκτρονικά κινητήρα
Σελίδα 7Κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DCT)
Σελίδα 8Πλαίσιο
Σελίδα 9Αξεσουάρ