Harley Davidson

    Fat Bob


     
    Οι παραδοσιακές αξίες που καθορίζουν μια Harley Davidson συνδυάζονται σε με τη σύγχρονη τεχνολογία σε ένα ελκυστικό πακέτο που ακούει στο όνομα Fat Bob. Το νέο μοντέλο της σειράς Softail εντυπωσιάζει με την ποιότητα κατασκευής του και τις ξεχωριστές λεπτομέρειες, όπως την εξάτμιση και τον LED προβολέα. Η bobber αισθητική τονίζεται από τα υψηλού προφίλ ελαστικά και την μινιμαλιστική ουρά. Ο βελτιωμένος κινητήρας των 1.745 κυβικών αποδίδει 14,7 κιλά ροπής στις μόλις 3.500 σ.α.λ. και η λειτουργία του δίνει την αυθεντική αίσθηση μιας Harley. Χάρη στο νέο πλαίσιο των Softail, η Fat Bob είναι 10 κιλά ελαφρύτερη από το μοντέλο που αντικαθιστά, κάτι που βελτιώνει τις επιδόσεις και την ευελιξία του μοντέλου.

    Sportster 1200CX Roadster

    Το Roadster ισορροπεί μεταξύ εντυπωσιακής δύναμης και garage-built custom στυλ. Στο πακέτο επιδόσεων που διαθέτει περιλαμβάνονται ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών, διπλά δισκόφρενα, ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση και ταχύμετρο με στροφόμετρο. Έχει κοφτό πίσω φτερό, το οποία ταιριάζει απόλυτα με το θρυλικό ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας. Η θέση οδήγησης είναι επιθετική χάρη στη σέλα δύο ατόμων, τους κεντρικά τοποθετημένους μαρσπιέδες, το χαμηλό τιμόνι και τους τροχούς των 19 ιντσών μπροστά και των 18 ιντσών πίσω. Ανάψτε τον κινητήρα Evolution των 1200 κ.εκ. και απελευθερώστε τον στο επόμενο φανάρι.

    CVO Street Glide

    Είναι η επιτομή του στυλ custom touring που φτάνει στα κόκκινα με πανίσχυρο κινητήρα και κορυφαίο ηχοσύστημα. Για να μην αναφέρουμε τις custom υπερβάσεις από μπροστά μέχρι πίσω. Ο κινητήρας Milwaukee-Eight® 117 είναι το σημείο από όπου ξεκινούν όλα και μόλις τον απελευθερώσετε στο φανάρι, κρατηθείτε γερά. ¶φθονη πολυτέλεια στη βαφή και τους τροχούς, custom χειριστήρια, εσωτερικό του φαίρινγκ στα χρώματα της μοτοσυκλέτας και η λίστα συνεχίζεται. Τα ασύρματα ακουστικά και το σύστημα 6.5 BOOM!™ Box Infotainment είναι κορυφαίας ποιότητας και τα δευτέρου σταδίου ηχεία αποκτούν επιπλέον ισχύ μέσω ενός ενισχυτή 300-watt, οπότε ακόμη και ο ήχος είναι πανίσχυρος.

    DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    • Γιαννης

      Πολυ καλη η εκθεση τελεια!!! Αλλα εμεις για να αγορασουμε κατι που το φθηνοτερο ειναι 10000 ευρω θα πρεπει να ελθει η αναπτυξη του 3000 μ.χ Με τι μισθους αποσκοπουν αυτες οι τιμες . Δεν καταλαβαινω,. μαλλον η μοτοσυκλετα πλεον εφυγε κι αυτη για τη πλουσια αστικη ταξη ,μαζι με τα καλα αυτοκινητα. Για τη μεσαια ταξη μεινανε τα παπακια !!!!!!!!!!!

        1