Daytona

    Rockstar 400

    Τo Rockstar είναι ένα εύχρηστο και καθημερινό ρετρό σχεδιασμού μοντέλο, που καταφέρνει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των αναβατών και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Η κλασική αισθητική κατά μήκος της μοτοσυκλέτας, ξυπνάει όμορφες μνήμες του παρελθόντος. Η σχεδίαση παραπέμπει στη δεκαετία του 70 τότε που οι μοτοσυκλέτες είχαν ξεχωριστή προσωπικότητα και εμφάνιση. Η ρετρό εμφάνιση ενισχύεται από τον εμπρός προβολέα με το κλασικό στρογγυλό look, την ίσια σέλα  και το ρεζερβουάρ καυσίμου σε σχήμα δάκρυ με τη luxury δίχρωμη βαφή. Στα σπλάχνα του Rockstar βρίσκεται ένα μονοκύλινδρο αερόψυκτο σύνολο με 4 βαλβίδες επικεφαλής και ηλεκτρονικό ψεκασμό (EFI), συμμορφωμένο με τους κανονισμούς Euro4. Η απόδοση του φτάνει τους 28 ίππους στις 6.500σαλ και καταφέρνει να κινεί σβέλτα το ρετρό μοντέλο της Daytona. Η ροπή των 3,1 κιλών στις 5.000σαλ δίνει έμφαση στην χαμηλομεσαία περιοχή στροφών.

     

    Edison

     

    Το Edison είναι ένα ηλεκτρικό scooter που υπόσχεται να κάνει εύκολες και διασκεδαστικές τις καθημερινές μετακινήσεις του ιδιοκτήτη και να τον κάνει να ξεχάσει τα βενζινάδικα και τα έξοδα συντήρησης ενός βενζινοκίνητου scooter. Οι καμπύλες είναι ελάχιστες, αφού κυριαρχούν οι έντονες ακμές στις οποίες οφείλεται και η σπορ αύρα που αποπνέει. Ο εμπρός προβολέας με τους δυο προτζέκτορες, το πίσω φωτιστικό σώμα και τα φλας, είναι όλα τεχνολογίας LED προσθέτοντας πόντους στην εμφάνιση του Edison, ενώ οι μικρές απαιτήσεις τους σε ενέργεια δεν επιβαρύνουν τη μπαταρία. Το Edison εξοπλίστηκε με έναν ηλεκτροκινητήρα 1200W, ο οποίος φέρει την υπογραφή της Bosch, η απόδοσή του οποίου είναι 2,56 ίπποι και 1,73 κιλά ροπής, δηλαδή, είναι αντίστοιχη ενός βενζινοκινητήρα 150 κυβικών εκατοστών. Υπεύθυνη για την τροφοδοσία του ηλεκτρικού κινητήρα είναι μια μπαταρία λιθίου 60v και 24Ah, που δίνει αυτονομία περίπου 50 χιλιομέτρων.

    DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    • Γιαννης

      Πολυ καλη η εκθεση τελεια!!! Αλλα εμεις για να αγορασουμε κατι που το φθηνοτερο ειναι 10000 ευρω θα πρεπει να ελθει η αναπτυξη του 3000 μ.χ Με τι μισθους αποσκοπουν αυτες οι τιμες . Δεν καταλαβαινω,. μαλλον η μοτοσυκλετα πλεον εφυγε κι αυτη για τη πλουσια αστικη ταξη ,μαζι με τα καλα αυτοκινητα. Για τη μεσαια ταξη μεινανε τα παπακια !!!!!!!!!!!

        1