Husqvarna

    Vitpilen 401



    Vitpilen 401 μπορεί να μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Duke 390, αλλά η Σουηδική εταιρεία του έχει δώσει μια τελείως διαφορετική όψη εμπνευσμένη από τα cafe racer περασμένων δεκαετιών. Στη σχεδίασή του κυριαρχούν οι καθαρές γραμμές που πλαισιώνονται από σύγχρονα περιφερειακά, όπως τα LED φώτα και φλας. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 373 κυβικών αποδίδει 44 ίππους και συνδυάζεται με συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης, ενώ η όμορφη, αλουμινένια εξάτμιση αναδεικνύει τον ήχο του. Στην ανάρτηση, μπροστά βρίσκουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών της WP και πίσω, ένα monoshock αμορτισέρ της ίδιας εταιρείας. Η λύση στην πέδηση, δόθηκε με μονούς δίσκους 320 και 230 χιλιοστών, σε συνδυασμό με τετραπίστονη και μονοπίστονη δαγκάνα της Bybre εμπρός και πίσω αντίστοιχα με το ABS να ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό. 
      
    Svartpilen 401



    Το Svartpilen 401 είναι η πρόταση της Husqvarna για αστικές μετακινήσεις με στυλ. Η μοτοσυκλέτα αυτή συνδυάζει τη ρετρό εμφάνιση με τα μοντέρνα στοιχεία σε ένα σύνολο που δεν περνά απαρατήρητο. Τίποτα περιττό δεν υπάρχει πάνω του και διαθέτει πλήθος όμορφων λεπτομερειών, όπως οι τροχοί με ακτίνες, τα LED φωτιστικά σώματα και η σχάρα στο ρεζερβουάρ. Χρησιμοποιεί έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 375 κυβικών και 44 ίππων που είναι ιδανικός για τις καθημερινές μετακινήσεις χάρη στην σπιρτάδα του και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Οι αναρτήσεις του προέρχονται από την WP και περιλαμβάνουν ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών και μονό αμορτισέρ. Στον τομέα των φρένων έχουμε μονούς δίσκους 320 και 230 χιλιοστών, σε συνδυασμό με τετραπίστονη και μονοπίστονη δαγκάνα της Bybre, εμπρός και πίσω αντίστοιχα και φυσικά ABS.

    DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    • Γιαννης

      Πολυ καλη η εκθεση τελεια!!! Αλλα εμεις για να αγορασουμε κατι που το φθηνοτερο ειναι 10000 ευρω θα πρεπει να ελθει η αναπτυξη του 3000 μ.χ Με τι μισθους αποσκοπουν αυτες οι τιμες . Δεν καταλαβαινω,. μαλλον η μοτοσυκλετα πλεον εφυγε κι αυτη για τη πλουσια αστικη ταξη ,μαζι με τα καλα αυτοκινητα. Για τη μεσαια ταξη μεινανε τα παπακια !!!!!!!!!!!

        1