Moto Guzzi

    V7III


     
    Από το 2009 αποτελεί το βασικό μοντέλο της Ιταλικής εταιρίας με τις περισσότερες πωλήσεις και Οι στιλιστικές αλλαγές περιλαμβάνουν που είναι διαφορετική για κάθε έκδοση του μοντέλου. Επίσης, έχουν ανανεωθεί τα φλας, οι καθρέφτες, αλλά και ο πίνακας οργάνων.Νέες κεφαλές αλουμινίου, έμβολα,είναι οι βασικές αλλαγές που μαζί με το νέο σύστημα εξάτμισης εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση του κινητήρα με τα πρότυπα και την απόδοση με αρκετά μαλακή λειτουργία και δύο αμορτισέρ τις Kayaba με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου πίσω. της Brembo με τρόμπα της ίδιας εταιρίας και δίσκο 320 χιλ μπροστά και μία διπίστονη δαγκάνα με δίσκο 260 χιλ πίσω που συνεργάζονται με σύστημα ABS δύο καναλιών

    V9 Bobber


    Ο πρωτοποριακός και ασυμβίβαστος χαρακτήρας της ενσαρκώνει το απόλυτο στυλ bobber με τις total matt black λεπτομέρειες και την πλήρη απουσία οποιουδήποτε γυαλιστερού χρώματος ή χρωμίου. Η V9 Bobber είναι η επιτομή του αυθεντικού στυλ που αναζητούν οι αναβάτες που λατρεύουν τις επιδόσεις, την αισθητική και τον ξεκάθαρο ήχο σε μια μοτοσυκλέτα. Είναι η μοτοσυκλέτα που απευθύνεται στον αναβάτη που είναι προετοιμασμένος για μια ακαταμάχητη αληθινή αγάπη, που επιτρέπει στον εαυτό του να αφεθεί ζώντας το όνειρό του. Η Bobber διαθέτει έναν ομαλό, ισχυρό εγκάρσιο κινητήρα 850κ.εκ. "V". Με έναν ξεκάθαρο δυνατό ήχο, η εξαιρετική ταχύτητα και η απόκριση του κινητήρα κάνουν την οδήγηση μια αναζωογονητική εμπειρία. Με μαύρες ματ ζάντες 16 ιντσών διακοσμημένες με το λογότυπο Moto Guzzi σε γκρι χρώμα και πλαϊνά, εξάτμιση, καθρέφτες και οπίσθιο φτερό όλα μεταλλικά, η εμφάνισή είναι μινιμαλιστική και ασυμβίβαστη.

    DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    • Γιαννης

      Πολυ καλη η εκθεση τελεια!!! Αλλα εμεις για να αγορασουμε κατι που το φθηνοτερο ειναι 10000 ευρω θα πρεπει να ελθει η αναπτυξη του 3000 μ.χ Με τι μισθους αποσκοπουν αυτες οι τιμες . Δεν καταλαβαινω,. μαλλον η μοτοσυκλετα πλεον εφυγε κι αυτη για τη πλουσια αστικη ταξη ,μαζι με τα καλα αυτοκινητα. Για τη μεσαια ταξη μεινανε τα παπακια !!!!!!!!!!!

        1