Honda

    CB 1000R

    Η δημοφιλής γυμνή μοτοσυκλέτα της Honda επανέρχεται στο προσκήνιο και μάλιστα με μινιμαλιστική και ταυτόχρονα μοντέρνα cafe racer εμφάνιση, που δεν περνά απαρατήρητη. Συνήθως οι κινητήρες στα γυμνά 1000άρια προέρχονται από τις supersport μοτοσυκλέτες των εταιρειών και το CB 1000R δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού χρησιμοποιεί τον κινητήρα του CBR 1000RR Fireblade. Στην περίπτωση του CB, έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να αποδίδει καλά στο μεσαίο φάσμα στροφών και συγκεκριμένα μεταξύ 6.000 και 8.000 σ.α.λ., ενώ αποδίδει 143,5 ίππους και 10,6 κιλά ροπής. Ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών χαρτογραφήσεων και το ρυθμιζόμενο traction control φροντίζει για την ασφάλειά του. 


    Super Cub 125C Concept


     
    Το Super Cub 125C concept είναι μία νέα εκδοχή το άμεσα αναγνωρίσιμου classic. Έχοντας κατακτήσει το μοναδικό ορόσημο πωλήσεων της 100 εκατομμυρίων μονάδων τον περασμένο μήνα, αυτή η πρωτότυπη έκδοση γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία 59 χρόνων του Super Cub, υπενθυμίζοντας τη διαχρονική του γοητεία μέσα από μία υπερσύγχρονη διάσταση.
     
     
    Forza 125


     

    Το Forza 125 της Honda έχει άκρως σπορ εμφάνιση, συμπαγείς διαστάσεις και βάρος, ενώ διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, φώτα full LED και Smart Key. Ο κινητήρας του αποδίδει 15 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 1,27 κιλά ροπής στις 8.200 σ.α.λ. Επίσης, είναι εφοδιασμένο με εύχρηστο πίνακα οργάνων που συνδυάζει αναλογικές και ψηφιακές ενδείξεις. Κάτω από τη σέλα μπορούν να χωρέσουν δυο full face κράνη, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται μπαγκαζιέρα, που ελέγχεται από το έξυπνο κλειδί, αλλά και θερμαινόμενα γκριπ.

    GTR150 Concept

    Το Concept GTR150, το ισχυρότερο «παπί» της Honda εφοδιάζεται με ένα νέο  υγρόψυκτο κινητήρα με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, ο οποίος  αποδίδει 15,75 hp, ο οποίος συνεργάζεται με ένα 6-ταχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

    DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    • Γιαννης

      Πολυ καλη η εκθεση τελεια!!! Αλλα εμεις για να αγορασουμε κατι που το φθηνοτερο ειναι 10000 ευρω θα πρεπει να ελθει η αναπτυξη του 3000 μ.χ Με τι μισθους αποσκοπουν αυτες οι τιμες . Δεν καταλαβαινω,. μαλλον η μοτοσυκλετα πλεον εφυγε κι αυτη για τη πλουσια αστικη ταξη ,μαζι με τα καλα αυτοκινητα. Για τη μεσαια ταξη μεινανε τα παπακια !!!!!!!!!!!

        1