Peugeot

    Belville 125i/200i



    Το νέο Belville είναι έτοιμο να μπει στα λημέρια των τουριστικών scooter με όπλο του τους μεγάλους αλουμινένιους τροχούς των 16 ιντσών και τους υπερσύγχρονους κινητήρες των 125 και 200 κυβικών. Η μοντέρνα σχεδίασή του ενισχύεται από τα εμπρός και πίσω LED φωτιστικά σώματα, αλλά και τα αντίστοιχης τεχνολογίας φλας. Ο χώρος κάτω από τη σέλα επαρκεί για ένα full face κράνος, ενώ τον τομέα της πρακτικότητας βελτιώνουν το ντουλαπάκι με την θύρα USB και ο γάντζος στην ποδιά. Οι κινητήρες του Belville έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αυξημένη ροπή και τις μικρότερες τριβές για χαμηλή κατανάλωση. Φυσικά, το ABS δεν θα μπορούσε να λείπει από τον στάνταρ εξοπλισμό.
     
    Metropolis 400i RX-R


     
    Το Metropolis 400 RX-R ενσωματώνει την τεχνογνωσία της Peugeot από τα αυτοκίνητα σε ένα μοντέρνο και ασφαλές τρίτροχο scooter. Στον standard εξοπλισμό του περιλαμβάνει φώτα ημέρας LED, ηλεκτρικό χειρόφρενο, smart key, θύρα USB και αποθηκευτικούς χώρος κάτω από τη σέλα και το πορτ μπαγκάζ. Ο μοντέρνος πίνακας οργάνων είναι εμπνευσμένος από τα αυτοκίνητα της εταιρείας και παρέχει πλήθος πληροφοριών, μεταξύ των οποίων και ένδειξη πίεσης ελαστικών. Είναι εφοδιασμένο με έναν Euro 4 κινητήρα 400 κυβικών, που αποδίδει 36 ίππους και χάρη στις μειωμένες εσωτερικές τριβές, προσφέρει χαμηλή κατανάλωση. Διαθέτει traction control, που ρυθμίζεται σε δυο επίπεδα (Urban, Sport), το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί, ενώ το ABS ολοκληρώνει το πακέτο των ηλεκτρονικών συστημάτων.
     
    Speedfight 4 125i



    Το Speedfight 4 του 2018 έρχεται με sport σχεδίαση, νέο, πιο δυνατό και οικονομικό κινητήρα και προσφέρει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης. Οι νέοι, ισχυροί προβολείς «Ice Effect» προσδίδουν ξεχωριστή, επιθετική εμφάνιση στο scooter και συνδυάζονται με LED φως ημέρας στη μάσκα. Είναι εξοπλισμένο με τον ολοκαίνουργιο Euro 4, υδρόψυκτο, injection κινητήρα SmartMotion 125 κυβικών, ο οποίος εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μεγάλη ροπή και άμεση απόκριση. Η πρακτικότητα του αναβάτη βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες του Speedfight 4, οπότε διαθέτει χώρο για ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα, γάντζο, θύρα USB, αλλά και ειδική υποδοχή για smartphone στον πίνακα οργάνων. Ο standard εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα πέδησης SBC, το οποίο 
     

    DUCATI: Desert X Διψάει για περιπέτεια!

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    • Γιαννης

      Πολυ καλη η εκθεση τελεια!!! Αλλα εμεις για να αγορασουμε κατι που το φθηνοτερο ειναι 10000 ευρω θα πρεπει να ελθει η αναπτυξη του 3000 μ.χ Με τι μισθους αποσκοπουν αυτες οι τιμες . Δεν καταλαβαινω,. μαλλον η μοτοσυκλετα πλεον εφυγε κι αυτη για τη πλουσια αστικη ταξη ,μαζι με τα καλα αυτοκινητα. Για τη μεσαια ταξη μεινανε τα παπακια !!!!!!!!!!!

        1