LIVE: κίνηση στους δρόμους

H φωτογραφία που διέρρευσε δείχνει πως μάλλον το νέο μηχανάκι δεν θα είναι παραπάνω από 125 κ.εκ.

Νέο 125αρι μοντέλο από Kymco;

Μια νέα διαρροή από το στρατόπεδο της Kymco με μια και μόνη φωτογραφία, δείχνει ένα νέο μοντέλο, που όμως δεν ξέρουμε εάν είναι αντικαταστάτης, ή εντελώς καινούργιο μηχανάκι. Οι σχετικές πηγές πάντως αναφέρουν ότι πρόκειται για 125άρι με την ιπποδύναμη να μην ξεπερνά τα 11 άλογα.

 
Η μια και μοναδική φωτογραφία που διέρρευσε, δείχνει μια μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα που αναμένεται να δούμε στο δρόμο όχι νωρίτερα από το 2012. Όπως μαρτυρά αυτό το σχέδιο, τόσο ο κινητήρας όσο και στοιχεία της μετάδοσης, και της ανάρτησης δείχνουν πως πρόκειται για μοτοσικλέτα που θα βασίζεται στο Quannon 125 της Kymco.

Αυτό που διαφέρει σημαντικά όμως και δεν θυμίζει άλλη μοτοσικλέτα της εταιρείας είναι η εμφάνιση, που με τη σειρά του σημαίνει πως, μάλλον έχουμε να κάνουμε με τον αντικαταστάτη του γυμνού Quannon 125, ενώ οι σχετικές πηγές αναφέρουν πως θα υπάρχει και μια αντίστοιχα «ντυμένη» έκδοση της νέας μοτοσικλέτας, με ελαφρώς πιο «άγριο» styling!

Σε κάθε περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με ένα σχέδιο που δεν έχει επιβεβαιωθεί και που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν είναι αντικαταστάτης ή εντελώς νέα μοτοσικλέτα. Τέλος, κρίνοντας από τη μια και μοναδική φωτογραφία, οι πηγές αναφέρουν πως ο κινητήρας του νέου Kymco δεν θα είναι μεγαλύτερος από 125 κ.εκ. με αποτέλεσμα να έχουμε ιπποδύναμη της τάξης των 11 ίππων.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ