BMW R1300 GS Adventure: Πρώτη παρουσίαση στη BMW Spanos Α.Ε.

BMW R1300 GS Adventure: Πρώτη παρουσίαση στη BMW Spanos Α.Ε.
10 Φωτογραφίες »

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση της νέας BMW R 1300 GS Adventure πραγματοποιήθηκε χθες στο κατάστημα BMW Σπανός Α.Ε., στον Αγιο Δημήτριο, προσελκύοντας πλήθος ενδιαφερομένων. Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς η R 1300 GS Adventure ήταν το μοντέλο που πολλοί φίλοι της BMW περίμεναν με ανυπομονησία να δουν από κοντά. Η παρουσίαση ήταν η πρώτη σε πανελλαδικό επίπεδο, και η προσέλευση του κοινού απέδειξε τη μεγάλη απήχηση που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας.
 
Κατά την εκδήλωση, δεκάδες άτομα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επίσημη αποκάλυψη της νέας μοτοσυκλέτας, που συνοδεύτηκε από χαιρετισμό του κ. Σπανού, ο οποίος τόνισε την εξέλιξη και τις καινοτομίες που ενσωματώνει η νέα R 1300 GS. Οι παρευρισκόμενοι είχαν στη διάθεσή τους τέσσερα διαφορετικά μοντέλα της μοτοσυκλέτας, με κορυφαίες εκδόσεις όπως η Triple Black με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ASA και μια άλλη με τα αξεσουάρ Option 719. Όλοι ήθελαν να δοκιμάσουν και να εξερευνήσουν τη μοτοσυκλέτα, δημιουργώντας μια δυναμική και ζωντανή ατμόσφαιρα.
 
H BMW R1300 GS Adventure ξεχωρίζει όχι μόνο για την ανανεωμένη της εμφάνιση, αλλά και για την πρωτοποριακή τεχνολογία της, όπως το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ASA, που για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή του σε μια μοτοσυκλέτα της BMW. Παρόλο που το μέγεθος της μοτοσυκλέτας φαίνεται μεγάλο στις φωτογραφίες, στην πραγματικότητα η BMW έχει καταφέρει να την κάνει πιο κομψή και ευέλικτη από τις προηγούμενες υλοποιήσεις. Οι πρώτες εντυπώσεις από όσους είχαν την ευκαιρία να την οδηγήσουν εκτός Ελλάδας είναι θετικές, επιβεβαιώνοντας ότι η νέα σχεδίαση βελτιώνει την αίσθηση και την ευχρηστία, κάνοντάς την να φαίνεται μικρότερη και πιο εύκολη στον χειρισμό. Όσον αφορά την τιμή, η R 1300 GS Adventure ξεκινά από 23.750 ευρώ στην πιο βασική έκδοση, με τις τιμές να αυξάνονται ανάλογα με τα προαιρετικά αξεσουάρ και τον εξοπλισμό που μπορεί να προστεθεί.